Webshop szolgáltatást indít a Lindab

Ereszcsatorna vásárlás online, gyorsan és egyszerűen

Lindab webshop
Lindab webshop
Galéria
Az online kereskedelem egyre népszerűbb Magyarországon is, a fogyasztók egyre jelentősebb része ismeri fel a gyors, kényelmes és biztonságos internetes vásárlás előnyeit. Ahogyan az egy 2010-es kutatásból kiderül, az internethasználók 78%-a már vásárolt valamilyen terméket weben keresztül, és ez az arány évről évre nő. A változó fogyasztói igényeket felismerve az acélszerkezetek és csapadékelvezető rendszerek terén piacvezető Lindab online webshop szolgáltatást indít márciustól.
A www.lindabshop.hu címen elérhető webshopon keresztül az építkezők, felújítók és beruházók így otthonról, egy számítógép segítségével, de akár az építkezés helyszínéről egy okostelefonon keresztül is tájékozódhatnak a tervezett ereszcsatorna-vásárlást illetően.

A Lindab online vásárlási felülete az árurendelési lehetőségen túlmenően számos hasznos és korszerű funkcióval rendelkezik:
  • Azonnal elérhető, átfogó termékinformációk;
  • előzetes, teljes körű online ajánlatkérésre nyílik lehetőség a felületen összeállított komplex vízelvezető rendszerek kapcsán;
  • az építkezők, tervezők online is elküldhetik az adott épület tervrajzát;
  • mintaházak alapján a kivitelezők saját ajánlathoz is használható kalkulációt végezhetnek.
A lindabshop.hu-n keresztül a vevők közvetlen és azonnali kapcsolatba tudnak lépni a cég országos kereskedelmi hálózatával, a Lindab Centerekkel, akik több színből, raktárkészletről azonnal tudják biztosítani a Lindab ereszcsatorna-rendszert, így garantált a vásárlói igények gyors, pontos és hatékony kiszolgálása. Soha nem volt ilyen kényelmes és egyszerű a beszerzés: az online összeállított ereszcsatorna-rendszereket a rendelés leadásától számított 24 órán belül, 50-60 km-es körzetben ingyenesen szállítják ki a vásárlóknak.
Önök online elküldik az érdeklődésüket, a Centerek megkeresik Önt 12-24 órán belül, és a jóváhagyott rendelésétől számított 24 órán belül megtörténik a kiszállítás. (A kiszállítást tehát a véglegesített megrendelések idejétől számítják!)
Lindab webshop
Lindab webshop
Galéria
A Lindab új szolgáltatása különösen hasznos és praktikus annak ismeretében, hogy sokan utolsó pillanatra hagyják a vízelvezető rendszer beszerzését. Pedig az ereszcsatornára érdemes már a tervezéskor gondolni, hiszen az nemcsak külsőleg, hanem műszaki szerepét, funkcióját tekintve is fontos része az épületnek. Sokan nem is gondolnák, de a vízelvezető csatorna alapanyaga, bevonata, és tartóssága nem csupán az épület külső esztétikus megjelenése miatt, de a ház állagmegőrzése okán is lényeges.
A széles, modern és korszerű színválasztékban egyaránt kapható Lindab Rainline termékcsalád 50 µm vastag kétoldali, színes bevonattal készül, így tulajdonképpen 30-50 éves színtartással bír.

A Lindabnál minden tekintetben hosszú távban gondolkodnak: mind a termékek, mind a vevőkkel, partnerekkel való kapcsolattartás terén. Egy minőségi ereszcsatorna-rendszer megtérülő befektetés, nem csak pár évre szól. Az immár online is megrendelhető Lindab Rainline termékcsalád elemeire 30 év átfogó garanciát biztosítanak. Így ha a Lindabot választja, biztos lehet benne, hogy a jó kapcsolat nem ér véget a termék gyors és pontos leszállításával.

Amennyiben kérdése, észrevétele van, illetve segítségre szorul a tervezési vagy a kivitelezési folyamat bármely pontján, forduljon bizalommal Lindab Expertekhez, akik biztos szakértelemmel és sok éves tapasztalatukkal állnak rendelkezésére.

A hírben szereplő termékek

 
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek

A Lindab Rainline ereszcsatorna esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővíz-elvezető rendszer. Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik, és nem repedezik. Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyagfesték bevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A Lindab csatornarendszer széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb szín kiválasztását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...