proidea.hu online termékinformációs katalógus

Webshop szolgáltatást indít a Lindab


2011. március 07.

Ereszcsatorna vásárlás online, gyorsan és egyszerűen

Lindab webshop
Az online kereskedelem egyre népszerűbb Magyarországon is, a fogyasztók egyre jelentősebb része ismeri fel a gyors, kényelmes és biztonságos internetes vásárlás előnyeit. Ahogyan az egy 2010-es kutatásból kiderül, az internethasználók 78%-a már vásárolt valamilyen terméket weben keresztül, és ez az arány évről évre nő. A változó fogyasztói igényeket felismerve az acélszerkezetek és csapadékelvezető rendszerek terén piacvezető Lindab online webshop szolgáltatást indít márciustól.
A www.lindabshop.hu címen elérhető webshopon keresztül az építkezők, felújítók és beruházók így otthonról, egy számítógép segítségével, de akár az építkezés helyszínéről egy okostelefonon keresztül is tájékozódhatnak a tervezett ereszcsatorna-vásárlást illetően.

A Lindab online vásárlási felülete az árurendelési lehetőségen túlmenően számos hasznos és korszerű funkcióval rendelkezik:
  • Azonnal elérhető, átfogó termékinformációk;
  • előzetes, teljes körű online ajánlatkérésre nyílik lehetőség a felületen összeállított komplex vízelvezető rendszerek kapcsán;
  • az építkezők, tervezők online is elküldhetik az adott épület tervrajzát;
  • mintaházak alapján a kivitelezők saját ajánlathoz is használható kalkulációt végezhetnek.
A lindabshop.hu-n keresztül a vevők közvetlen és azonnali kapcsolatba tudnak lépni a cég országos kereskedelmi hálózatával, a Lindab Centerekkel, akik több színből, raktárkészletről azonnal tudják biztosítani a Lindab ereszcsatorna-rendszert, így garantált a vásárlói igények gyors, pontos és hatékony kiszolgálása. Soha nem volt ilyen kényelmes és egyszerű a beszerzés: az online összeállított ereszcsatorna-rendszereket a rendelés leadásától számított 24 órán belül, 50-60 km-es körzetben ingyenesen szállítják ki a vásárlóknak.
Önök online elküldik az érdeklődésüket, a Centerek megkeresik Önt 12-24 órán belül, és a jóváhagyott rendelésétől számított 24 órán belül megtörténik a kiszállítás. (A kiszállítást tehát a véglegesített megrendelések idejétől számítják!)
Lindab webshop
A Lindab új szolgáltatása különösen hasznos és praktikus annak ismeretében, hogy sokan utolsó pillanatra hagyják a vízelvezető rendszer beszerzését. Pedig az ereszcsatornára érdemes már a tervezéskor gondolni, hiszen az nemcsak külsőleg, hanem műszaki szerepét, funkcióját tekintve is fontos része az épületnek. Sokan nem is gondolnák, de a vízelvezető csatorna alapanyaga, bevonata, és tartóssága nem csupán az épület külső esztétikus megjelenése miatt, de a ház állagmegőrzése okán is lényeges.
A széles, modern és korszerű színválasztékban egyaránt kapható Lindab Rainline termékcsalád 50 µm vastag kétoldali, színes bevonattal készül, így tulajdonképpen 30-50 éves színtartással bír.

A Lindabnál minden tekintetben hosszú távban gondolkodnak: mind a termékek, mind a vevőkkel, partnerekkel való kapcsolattartás terén. Egy minőségi ereszcsatorna-rendszer megtérülő befektetés, nem csak pár évre szól. Az immár online is megrendelhető Lindab Rainline termékcsalád elemeire 30 év átfogó garanciát biztosítanak. Így ha a Lindabot választja, biztos lehet benne, hogy a jó kapcsolat nem ér véget a termék gyors és pontos leszállításával.

Amennyiben kérdése, észrevétele van, illetve segítségre szorul a tervezési vagy a kivitelezési folyamat bármely pontján, forduljon bizalommal Lindab Expertekhez, akik biztos szakértelemmel és sok éves tapasztalatukkal állnak rendelkezésére.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Lindab Expert
  +36 23 531 300
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  lindab  webshop  rainline  ereszcsatorna