proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab CAD termékkönyvtár és Tervezői Portál


2011. március 28.

Az építész tervezők és szakemberek munkáját segíti

A Lindab Profil az építész tervezők és szakemberek munkáját is igyekszik hatékonyan támogatni, segíteni a termékhez nyújtott sokrétű szakmai szolgáltatásokkal. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a 2011. áprilisától elérhető Lindab termékkönyvtár, amely az ArchiCAD programot használó tervezők számára jelent hasznos eszközt.

A számítógépes tervfeldolgozás - habár a tervezői gondolatot, a szabadkézi vázlatkészítést természetesen sohasem válthatja ki -, napjainkban egyre elterjedtebb, mivel számos előnnyel jár a kézzel rajzolt tervekkel szemben (pl. térbeli modellezés, egyszerű tervmódosítások, szakágak összehangolása, csapatmunka, látványtervek készítése, automatikus anyaglista készítése stb.). A hazai építészek által használt építész CAD-programok között legkedveltebb ArchiCAD-hez készült el a teljes termékskálát magába foglaló Lindab CAD termékkönyvtár. Az alkalmazás segítségével bármilyen épülettípushoz (családiház, ipari csarnok, középület, irodaház stb.) könnyedén és gyorsan hozzárendelhető a megfelelő Lindab termék anélkül, hogy a pontos paramétereket külön katalógusból, segédletből ki kellene keresni és egyedileg definiálni a programban. A termékkönyvtár segítségével a térbeli épületmodellekre helyezhetjük a Lindab vékonyfalú Z-/C-profilú acél könnyűgerendáit, a cserepeslemez és síklemez tetőfedő anyagait, trapézlemez tető- és falburkolati profiljait, valamennyi előregyártott szendvicspanelt, a vízelvezető ereszcsatorna-rendszert valamennyi kiegészítő elemével együtt, a tetőbiztonsági rendszer teljes kínálatát (csöves hófogó, hórács, tetőjárda, tetőlétra, falilétra). A felépített térbeli épületmodellről látványterveket, építész tervrajzokat (alaprajz, metszetek, homlokzatok) és termékspecifikus anyaglistát készíthetünk.

Lindab komplett CAD termékkönyvtár

A Lindab komplett CAD termékkönyvtár a szintén 2011-es újdonságnak számító Lindab Tervezői Portálon érhető el az érdeklődő szakemberek számára. A Tervezői Portál az említett CAD alkalmazás mellett valamennyi Lindab termék és rendszer műszaki anyagát, tervezési segédletét, beépítési és alkalmazástechnikai útmutatóját, továbbá termékminősítéseket és saját fejlesztésű Lindab szoftvereket is tartalmazza. Az utóbbi időben sokat változó, fejlődő épületszerkezeti-tűzvédelmi szakterületen rendelkezésre álló hasznos eredmények, szakmai anyagok külön menüpont alatt lettek összefoglalva.

Ha a Lindab CAD termékkönyvtárral, illetve a Tervezői Portállal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  CAD  termékkönyvtár  tervezői  portál