Lindab CAD termékkönyvtár és Tervezői Portál

Az építész tervezők és szakemberek munkáját segíti

A Lindab Profil az építész tervezők és szakemberek munkáját is igyekszik hatékonyan támogatni, segíteni a termékhez nyújtott sokrétű szakmai szolgáltatásokkal. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a 2011. áprilisától elérhető Lindab termékkönyvtár, amely az ArchiCAD programot használó tervezők számára jelent hasznos eszközt.

A számítógépes tervfeldolgozás - habár a tervezői gondolatot, a szabadkézi vázlatkészítést természetesen sohasem válthatja ki -, napjainkban egyre elterjedtebb, mivel számos előnnyel jár a kézzel rajzolt tervekkel szemben (pl. térbeli modellezés, egyszerű tervmódosítások, szakágak összehangolása, csapatmunka, látványtervek készítése, automatikus anyaglista készítése stb.). A hazai építészek által használt építész CAD-programok között legkedveltebb ArchiCAD-hez készült el a teljes termékskálát magába foglaló Lindab CAD termékkönyvtár. Az alkalmazás segítségével bármilyen épülettípushoz (családiház, ipari csarnok, középület, irodaház stb.) könnyedén és gyorsan hozzárendelhető a megfelelő Lindab termék anélkül, hogy a pontos paramétereket külön katalógusból, segédletből ki kellene keresni és egyedileg definiálni a programban. A termékkönyvtár segítségével a térbeli épületmodellekre helyezhetjük a Lindab vékonyfalú Z-/C-profilú acél könnyűgerendáit, a cserepeslemez és síklemez tetőfedő anyagait, trapézlemez tető- és falburkolati profiljait, valamennyi előregyártott szendvicspanelt, a vízelvezető ereszcsatorna-rendszert valamennyi kiegészítő elemével együtt, a tetőbiztonsági rendszer teljes kínálatát (csöves hófogó, hórács, tetőjárda, tetőlétra, falilétra). A felépített térbeli épületmodellről látványterveket, építész tervrajzokat (alaprajz, metszetek, homlokzatok) és termékspecifikus anyaglistát készíthetünk.
Lindab komplett CAD termékkönyvtár
Lindab komplett CAD termékkönyvtár
Galéria

A Lindab komplett CAD termékkönyvtár a szintén 2011-es újdonságnak számító Lindab Tervezői Portálon érhető el az érdeklődő szakemberek számára. A Tervezői Portál az említett CAD alkalmazás mellett valamennyi Lindab termék és rendszer műszaki anyagát, tervezési segédletét, beépítési és alkalmazástechnikai útmutatóját, továbbá termékminősítéseket és saját fejlesztésű Lindab szoftvereket is tartalmazza. Az utóbbi időben sokat változó, fejlődő épületszerkezeti-tűzvédelmi szakterületen rendelkezésre álló hasznos eredmények, szakmai anyagok külön menüpont alatt lettek összefoglalva.

Ha a Lindab CAD termékkönyvtárral, illetve a Tervezői Portállal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni, használja az Információkérés gombot.

Kapcsolódó hírek

Construma 2011 - konferencia program
Több mint 30 konferencia, nemzetközi találkozó, workshop és kerekasztal-beszélgetés
Construma 2011 - konferencia program

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...