proidea.hu online termékinformációs katalógus

Letölthető ingyenes fürdőszobatervező program a RAVAK-tól


2018. október 10.

Tervezze meg saját fürdőszobáját a méretarányos szaniter sablonok segítségével

Ha felújít vagy építkezik, a RAVAK fürdőszobatervező biztosan segítségére lesz. Csalogassa elő az Önben rejlő lakberendezőt és adjon teret kreativitásának. Rajzolja meg az ingyenes fürdőszobatervező négyzetrácsos oldalaira fürdőszobája méretarányos alaprajzát, jelölje a vízvezetékek, ajtók és ablakok pozícióját, álmodja meg a szaniterek stílusát, válassza ki és helyezze el a méretarányos sablonokat. A fürdőszobatervezőben mindent megtalál. a gondtalan tervezéshez.

A RAVAK fürdőszobatervező programot ide kattintva töltheti le.

Részletes leírást, inspirációt és tanácsokat a fürdőszoba tervezéshez a RAVAK fürdőszobatervező oldalán talál.
RAVAK fürdőszobatervező
A RAVAK termékek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben a fürdőszobatervezőről további információt szeretne kérni a RAVAK Kft. munkatársától, használja az alábbi információkérés gombot.

 

Termék
Termékcsalád  RAVAK kádak

A kis méretű fürdőszobákba már 120 cm-től kezdődően találhatók kádak, amelyek kádparavánnal is bővíthetők. Így kis alapterületen lehetőség van fürdésre és a kényelmes zuhanyozásra is. A nagy területű fürdőszobákba inkább a designkádak illenek, amelyek lehetnek szimmetrikusak vagy aszimmetrikusak, egészen 190 cm hosszig. Az okos kialakítású formák és belső terek a RAVAK kádak nagy többségénél egyesíti a kád és egy zuhanyozósarok funkcióját - az adott kialakításnak megfelelően maximális területet biztosít a fürdéshez és a zuhanyozáshoz is. A kádak többsége kádparavánnal bővíthető, amely meggátolja a víz kifröccsenését. A kádak többsége valamelyik RAVAK koncepció eleme, így a fürdőszoba kialakításánál rengeteg további kiegészítő (csaptelep, mosdó, fürdőszobabútor) közül lehet választani, melyek formatervükben tökéletesen illeszkednek a kádhoz.

Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  fürdőszobatervező  kád  mosdó  fürdő  csaptelep  fürdőszoba  bútor  tervezőprogram  szoftver  fürdőszoba  tervezés