proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier cserép- és díszburkolat színválasztó program


2010. augusztus 18.

Színezze ki kedvére álmai házát

Nehezen tudja elképzelni, hogyan mutat majd a színes tetőcserép új otthonán? Kíváncsi arra, hogy családi házához milyen színű térburkolókövek illenek a legjobban? A Leier legújabb cserép- és díszburkolat színválasztó szoftvere mostantól segít Önnek a tervezésben. Töltse le az ingyenes programot, és tervezze meg kényelmesen saját otthonát!

Az építkezők és otthonfelújítók régi problémájára ajánl kényelmes, ugyanakkor felettébb hatékony és praktikus megoldást a Leier Cégcsoport: az Éptárral közösen kifejlesztett új szoftver az egymással stílusban és színben legjobban harmonizáló építőanyagok kiválasztásában segít. A napokban elkészült, és az internetes felületről ingyenesen letölthető program segítségével a tervezés többé nem gond, hanem kellemes szórakozás: kedvünkre válogathatunk a különböző típusú és színű Leier-építőanyagok: tetőcserepek, térkőburkolatok, stb. között.

A programban 5 különböző típusú családi házat "öltöztethet fel", és típusonként 3 nézetben szemlélheti meg az eredményt. Az egyes építőanyagok választéka a Leier teljes termékpalettáját felvonultatja élethű, és nagyon széles színválasztékban.
A kiválasztott termékekkel és színekkel elkészített mesterművet a program segítségével kinyomtathatja majd a legközelebbi építőanyagkereskedéstől árajánlatot is kérhet. Mivel a terv a kiválasztott építőanyagok nevét és pontos paramétereit is tartalmazza, megvásárlásuk könnyű és gyors lesz. Azonban a program segítségével előzetesen is tájékozódhat a költségekről: az árlisták menüpontban megtalálhatja a Leier építőanyagok árait is.

Tervezze meg szórakozva otthonát

Leier cserép- és díszburkolat színválasztó szoftver

Ha az új weboldallal kapcsolatban információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Brieber László
üzletágvezető, díszburkolatok +36 30 993 2213
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  tetőcserép  cserép  burkolat  díszburkolat  szoftver  program  tervező  színválasztó