Leier cserép- és díszburkolat színválasztó program

Színezze ki kedvére álmai házát

Nehezen tudja elképzelni, hogyan mutat majd a színes tetőcserép új otthonán? Kíváncsi arra, hogy családi házához milyen színű térburkolókövek illenek a legjobban? A Leier legújabb cserép- és díszburkolat színválasztó szoftvere mostantól segít Önnek a tervezésben. Töltse le az ingyenes programot, és tervezze meg kényelmesen saját otthonát!

Az építkezők és otthonfelújítók régi problémájára ajánl kényelmes, ugyanakkor felettébb hatékony és praktikus megoldást a Leier Cégcsoport: az Éptárral közösen kifejlesztett új szoftver az egymással stílusban és színben legjobban harmonizáló építőanyagok kiválasztásában segít. A napokban elkészült, és az internetes felületről ingyenesen letölthető program segítségével a tervezés többé nem gond, hanem kellemes szórakozás: kedvünkre válogathatunk a különböző típusú és színű Leier-építőanyagok: tetőcserepek, térkőburkolatok, stb. között.

A programban 5 különböző típusú családi házat "öltöztethet fel", és típusonként 3 nézetben szemlélheti meg az eredményt. Az egyes építőanyagok választéka a Leier teljes termékpalettáját felvonultatja élethű, és nagyon széles színválasztékban.
A kiválasztott termékekkel és színekkel elkészített mesterművet a program segítségével kinyomtathatja majd a legközelebbi építőanyagkereskedéstől árajánlatot is kérhet. Mivel a terv a kiválasztott építőanyagok nevét és pontos paramétereit is tartalmazza, megvásárlásuk könnyű és gyors lesz. Azonban a program segítségével előzetesen is tájékozódhat a költségekről: az árlisták menüpontban megtalálhatja a Leier építőanyagok árait is.

Tervezze meg szórakozva otthonát
Leier cserép- és díszburkolat színválasztó szoftver
Leier cserép- és díszburkolat színválasztó szoftver
Galéria
Ha az új weboldallal kapcsolatban információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Leier betoncserepek

A leier betoncserepeit hosszú élettartam és klasszikus elegancia jellemzi. A Toscana cserepek a mediterrán típusú épületekhez hasonló tetők építését segítik elő. A Lux cserepek használatával a házat megvédő, szemre is vonzó tető kialakítására van lehetőség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...