proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Jung Pumpen GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet termékeivel bővült a proidea.hu


2018. június 04.

A Pentair Inc. tulajdonában levő német Jung és olasz Nocchi szivattyúk magyarországi forgalmazója

Az idén 94 éves németországi Jung Pumpen GmbH. 2006–ban alapított leányvállalatot Magyarországon és Lengyelországban, megtéve a Közép-Kelet Európai országok piaca felé termékeinek közvetlen értékesítésére szolgáló első lépéseket.

2007–ben az Egyesült Államokbeli, Minneapolis székhelyű Pentair Inc. megvásárolta az 1924–ben alapított német Jung Pumpen GmbH. valamint az olasz székhelyű, 1977 –ben alapított Nocchi Pompe vállalatot.

A Jung Pumpen GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete ma ezt a két Pentair tulajdonban álló gyártót és termékeiket hivatott ismertté tenni.
Jung Pumpen GmbH oktatóközpont, Steinhagen
Jung Pumpen GmbH oktatóközpont, Steinhagen

A Pentair akvizíció előtt saját országaikon belül mindkettő jelentős piaci részesedéssel bírt, de a növekedés motorjai mindkét gyártó esetében a saját országon belüli piacok voltak. Ennek ellenére már az 1990–es években megjelent Magyarországon is mind a Jung Pumpen mind a Nocchi név, köszönhetően az akkori – és több esetben máig működő – kereskedő partnereknek.

A Pentair tulajdonszerzést követően mindkét vállalatnál megteremtődött az a professzionális anyagi és szakmai háttér, mely az országhatárokon túlnyúló értékesítést aktívan támogatni tudja. Mivel Magyarország 2004–ben csatlakozott az Európai Unióhoz, minden körülmény támogatta a két gyártó termékeinek aktívabb megjelenését a hazai piacon.

A 2004–ig elért ismertségre, eredményekre támaszkodva egyre komolyabb referenciákat tudhat a cég magáénak, elsősorban a kommunális szennyvíz elvezetésére szolgáló beruházások területén:
  • A Nocchi név - bár a termékek jelentős része tiszta víz szivattyúzására alkalmas – a házi kis átemelőkbe telepíthető Biox és Priox szivattyúk révén vált ismertté.
  • A Jung név pedig a nagyobb, közterületi átemelőkben üzemelő – korábbi nevükön UAK és UFK – MultiCut, MultiStream és MultiFree szivattyúkról lett ismert.
A két gyártó portfóliója jól kiegészíti egymást:

A Nocchi elsősorban az épített környezet tisztavíz kiszolgálását ellátó, vagy segítő kútszivattyúkat és nyomásfokozókat gyárt és ezt egészíti ki a ház körüli szürkevíz hasznosításhoz és szennyvíz elvezetéshez használható fentebb már említett Priox, Biox, és Omnia termékcsalád, valamint egy-egy speciális területre szánt termék.
Nocchi termékek
A Jung esetében a termékkínálat markánsan két felhasználási területre összpontosít: a ház körüli épületgépészeti alkalmazásokra (szennyezett és szennyvíz vonalon), illetve a kommunális szennyvizes rendszerekre.
Jung Pumpen termékek
A Jung Pumpen GmbH Kereskedelmi képviselete mindkét gyártó termékeinek promócióját hivatott Magyarországon és a környező országban ellátni, partnereit a szivattyúk megfelelő kiválasztásában, ajánlatok kidolgozásában és a rendelések gyártók felé történő ügyintézésében tudják segíteni.

A cég legjelentősebb hazai referenciája a 2015. évhez kötődik: büszkék rá, hogy a Szentendrei-sziget településeinek és Leányfalu, valamint Tahi szennyvíz elvezetésének építése – hivatalos nevén a „Szentendrei szennyvíz-agglomerációhoz tartozó települések szennyvíz-csatornázási rendszereinek fejlesztése” – során a kivitelezés eredményeképpen az átemelőkbe beépült több, mint 200 db Nocchi Priox, és 86 db Jung szennyvíz szivattyú.


Ha a Jung és Nocchi Magyarországon forgalmazott termékeinek adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőit letölteni, kattintson az alábbi termékképekre. Ajánlatkérését vagy további kérdéseit elküldheti írásban a Jung Pumpen GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet munkatársának az alábbi gombok használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 76.
Telefon: +36 1 883 0418
Telefon: +36 1 883 0370
E-mail:
Web: www.jung-pumpen.hu
Besenyei Farkas Ferenc
területi képviselő +36 1 883 0418, +36 30 346 5605
   
   
   
A Jung Pumpen GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete a 2006 óta Pentair tulajdonban lévő Jung Pumpen GmbH és Pentair Water Italy (Nocchi) termékeinek promócióját és a Jung valamint Nocchi gyárak magyarországi vevőkkel történő összekapcsolását látja el. A kereskedelmi képviselet dolgozói a magyarországi érdeklődéseket, megrendeléseket és tervezői megkereséseket hivatottak megválaszolni, illetve ezek intézésében nyújtanak segítséget.
Márkanevek: Jung Pumpen, Pentair, Sta-Rite (Nocchi)
Kulcsszavak:  Jung  Pumpen  Pentair  Nocchi  merülő  szivattyú  szennyvízszivattyú  szennyvízátemelő  beltéri  átemelő  szennyvízakna  kondenzvíz  szivattyú  merülő  szivattyú  tisztavíz  szivattyú  nyomásfokozó  szivattyú  csőkút  búvárszivattyú  csőbúvár  szivattyú  kútszivattyú  ásott  kút  leürítő  szivattyú  szökőkút  szivattyú  uszodai  keringtető  szivattyú