proidea.hu online termékinformációs katalógus

Inspiration – új színrendszer a Lasselsberger-Knauf-tól


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. december 13.

Online épület színező program

Az Inspiration színrendszer dinamikus és pasztell színeket tartalmazó összeállítás, melynek segítségével kellemes színharmónia vagy a modern építészeti megoldásokat hangsúlyozó izgalmas kontraszt alakítható ki. Felújításhoz és új építéshez valamint homlokzatra és hőszigetelő rendszerekhez is egyaránt.
Inspiration Online épület színező program
Az Inspiration színrendszer színeit az értékesítési pontokon és Inspiration Online épület színező program segítségével ismerheti meg itt.

Inspiration Online épület színező program

Termékkínálatuk az egyik legszélesebb a Magyarországi gyártók közül. Az Inspiration színrendszer a Lasselsberger-Knauf teljes homlokzati színezővakolat és színező festék kínálatának színválasztékát magában foglalja, melyek alkalmazhatók alap- és simítóvakolatok, valamint hőszigetelő rendszerek díszítő bevonataként is.

Ha az online épület színező programmal kapcsolatban információt szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Hír
Új Inspiration épületszínező program
2015.10.19    
További hírek a Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  LB-Knauf  Lasselsberger  színező  online  Inspiration  színrendszer