proidea.hu online termékinformációs katalógus

Októbertől frissül a Terc Uponor adatbázisa


2014. szeptember 17.

Kiegészül az új termékekkel és az árak is alacsonyabbak lesznek

Megújul a Terc költségvetés készítő program Uponor adatbázisa. Az új adatbázis kiegészül az időközben bevezetett termékekkel, valamint az árak is alacsonyabbak lettek. A frissített adatbázis tartalmazza a legkorszerűbb RS moduláris alapvezeték rendszert is. A frissített változat október hónaptól lesz elérhető.


Ha a programmal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Terc  Uponor  adatbázis