proidea.hu online termékinformációs katalógus

Októbertől frissül a Terc Uponor adatbázisa


2014. szeptember 17.

Kiegészül az új termékekkel és az árak is alacsonyabbak lesznek

Megújul a Terc költségvetés készítő program Uponor adatbázisa. Az új adatbázis kiegészül az időközben bevezetett termékekkel, valamint az árak is alacsonyabbak lettek. A frissített adatbázis tartalmazza a legkorszerűbb RS moduláris alapvezeték rendszert is. A frissített változat október hónaptól lesz elérhető.


Ha a programmal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Terc  Uponor  adatbázis