Elindultak a Dexion Kft. új honlapjai

Tároló rendszereket és csúcsminőségű irodai, irattári, könyvtári és múzeumi megoldásokat bemutató oldalak

Elindult az új és továbbfejlesztett, ipari tárolórendszereket bemutató Dexion honlap. Itt információkat találhat például a raklaptároló, karos, polcos és automatizált tárolóállványokkal kapcsolatosan. A Bruynzeel honlapon pedig a csúcsminőségű irodai, irattári, könyvtári és múzeumi megoldásokkal ismerkedhet meg.
Raklapállvány, karos állvány, kis- és nagy teherbírású polcos állvány, tárológépek
A www.dexion.hu oldal könnyen kezelhetően és jól áttekinthető módon mutatja be a látogatóknak a különféle tároló rendszereket. A Dexion új honlapján minden információ megtalálható a termékekről, azok felhasználási módjairól, segítségével kiválaszthatja azt, ami az Ön igényeinek a legmegfelelőbb.
A www.dexion.hu honlapon megtekintheti a termékek felépítését és alkalmazásuk lehetőségeit gyáregységekben, illetve raktárakban.
Függetlenül attól, hogy nagy és nehéz vagy nagy mennyiségű, de könnyű dolgokat szeretne tárolni, az új honlap segítségével egyszerűen megismerheti és megtalálhatja az ideális megoldást.
A honlapon bemutatják továbbá jó néhány fontos helyi és nemzetközi referenciájukat is, melyeken keresztül megtudhatja, hogy az Ön területén tevékenykedő ügyfelek milyen problémákkal szembesültek korábban, és hogy hogyan tudták azokat a Dexion közreműködésével megoldani.
Karos állvány
HI280 többszintes polcos állvány
HI280 polcos állvány
Tároló berendezések
Irodai és irattári polcrendszerek, ill. könyvtári és múzeumi megoldások
A www.bruynzeel.hu részletes információkkal szolgál a különféle fix és mobil archiválási és irodai tároló rendszerekkel kapcsolatban. Megtudhatja milyen előnyökkel jár egy gördíthető állvány és hogy a kézi vagy az elektronikus hajtás a legmegfelelőbb Önnek. A tárolás területén szerzett 50 éves tapasztalat segítségével kifejlesztett termékek széles köre áll rendelkezésre, hogy Ön a lehető leghatékonyabban használhassa ki a rendelkezésre álló területet.
A Bruynzeel Hollandiában található gyárában a lehető legkorszerűbb eszközök segítségével dolgozik a többcélú, helytakarékos irattári és irodai tároló megoldások kifejlesztésén, többek között állami hivatalok, könyvtárak, múzeumok, egyetemek, pénzintézetek és egészségügyi szervezetek számára.
A Bruynzeel termékei Magyarországon hosszú évek óta a Dexion márkanév alatt voltak ismertek és elismertek. Mostantól egész Európához hasonlóan itthon is a Bruynzeel képviseli a Dexion csúcsminőségű irodai és irattári megoldásait.
Compactus Original XTR
Compactus Original XT
Double Decker XTR
Múzeumi megoldások
Kategóriák
Szállítószalagok
Szállítószalagok
Liftes és páternoszteres rendszerek
Liftes és páternoszteres rendszerek
Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek
Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek
Raklapos állványok
Raklapos állványok
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...