proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elindult a RAVATHERM Hungary Kft. YouTube csatornája


2016. február 25.

A bemutatkozó filmben átfogó képet kaphat a RAVATHERM Hungary Kft. működéséről


A RAVATHERM Hungary Kft. gyártja az építőiparban közismert és elismert, kék színű RAVATHERM XPS extrudált polisztirolhab hőszigetelő lemezeket. A RAVATHERM XPS hőszigetelés használata jelentős energiamegtakarítást ad, növeli az épület komfortját. A RAVATHERM Hungary Kft. a legmodernebb extrudálási technológia és szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával gyárt és forgalmaz hosszú élettartamú és megbízható hőszigetelési termékeket. A gyártási folyamat végén olyan homogén, zártcellás anyagszerkezetet kapunk, amelynek hőszigetelő képessége és tartóssága kitart az épület élettartamának végéig.

Ha kíváncsi a gyárra, egy kis történeti áttekintésre és alkalmazástechnikai összefoglalóra, a következő három és fél percben átfogó képet kaphat a RAVATHERM Hungary Kft. működéséről. Elérhető angol és magyar nyelven is!

 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hengermalom út 47/a
Gyártás: H-8184 Balatonfűzfő, Almádi út 4.
Telefon: +36 88 596 979
E-mail:
Web: http://ravatherm.com/hu/
Lindemann Dániel
területi képviselő +36 70 456 1733
   
   
   
A RAVATHERM Hungary Kft. több mint 25 év szakmai tapasztalattal a háta mögött gyártja kiváló minőségű extrudált polisztirolhab hőszigetelő lemezeit. A legmodernebb extrudálási technológiával szigorú minőségbiztosítási rendszer mellett készülő hőszigetelés könnyű, hosszú élettartalmú, külön védőfelszerelés nélkül méretre vágható és egyszerűen beépíthető. Bizonyára Önök is találkoztak már egy-egy építkezés során a termékkel, amely nemcsak kék színével, hanem kiváló tulajdonságaival is kitűnik. Terhelhetősége, vízállósága, alaktartósága alkalmassá teszik olyan speciális épületrészek védelmére is, mint a padló, lábazat, homlokzat, koszorúk. Bár a RAVATHERM Hungary Kft. a belga, családi tulajdonú Ravago Group része, az előállítási folyamat egésze Magyarországon történik, magyar szakemberek segítségével. A RAVATHERM Hungary Kft. dolgozói szakmai elhivatottságuk mellett nagy hangsúlyt fektetnek környezetünk védelmére is. A RAVATHERM XPS hőszigetelések jelentős mértékű energiamegtakarításuk által, aktív részt vállalnak a globális szén-dioxid kibocsátás csökkentésében, mely kiemelten fontos, hogy a következő generációk egészséges környezetben nőhessenek fel. Ez a környezettudatos gondolkodás végigkíséri az anyagot a gyártási folyamat első lépéseitől az újrahasznosíthatóság kérdéséig. A termék előállítása az ISO 14001 környezetirányítási rendszer és az ISO 50001 energiairányítási rendszer követelményeinek megfelelően történik.
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVATHERM  Hungary  Kft  youtube  video  alkalmazástechnika