proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Egresi Mérnökiroda Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2019. június 07.

Aktív és passzív tűzvédelmi rendszerek értékesítője, kivitelezője, karbantartója és tervezője

Az Egresi Kft. 2017-es indulását megelőzően már aktív részese volt az építőiparnak, de csak ekkortól váltott irányt a tűzvédelem felé. Tervezési munkafolyamatokkal indultak, ám hamar jött a felismerés, hogy a kivitelezés, majd az értékesítés irányába is nyitni kell. Azóta három nagy német és dán (Hahn-Lamella, Zapp-Zimmermann, Actulux) gyártónak lettek kizárólagos forgalmazói és számos más gyártóval működnek együtt, akikkel szoros partneri kapcsolatot ápolnak.

A cég fő profilja: Hő-és füstelvezető kupolák és sáv-felülvilágítók értékesítése és beépítése, ezekhez tartozó nyitórendszerek, vezérlőközpontok és kiegészítőik, homlokzati hő- és füstelvezető lamellás ablakok, tűzgátló lezárásokhoz szükséges tömítések számos megoldással.

Fő tevékenységeik közé tartoznak:

  • Tervezés: Ipari-, köz- és lakóépületek komplex tűzvédelmének elkészítése az első lépésektől az utolsóig. Költséghatékonyan segítik megvalósítani az elképzeléseket, szem előtt tartva az épületek későbbi üzemeltetési költségeit is.
  • Értékesítés: Olyan cégekkel működnek együtt, akik garantálják a magas minőségű alapanyagokat, legyen szó bármilyen tűzvédelmi rendszerről.
  • Kivitelezés: Szakképzett kivitelező csapatukkal törekednek a gyorsaságra, pontosságra és precizitásra, valamint a rugalmas munkavégzésre. Minden általuk végzett tevékenységhez rendelkeznek a vonatkozó szakvizsgákkal.
  • Karbantartás: A tervezéstől a hő- és füstelvezető, tűzgátló nyílászáró és tűzgátló lezárások karbantartásáig, mindent egy kézben tartanak, így segítve a hosszú távú és sikeres együttműködést partnereikkel.
Néhány szó az Egresi Kft. által forgalmazott termékekről:
Hahn lamellás ablakok

A német központtal rendelkező cég több, mint 60 éve piacvezető szerepet tölt be a lamellás ablakok gyártásában. Kiválóan alkalmasak szellőztetéshez, természetes bevilágításhoz, valamint természetes hő- és füstelvezető (EN 12101) rendszerekhez. Optimálisan alkalmazható iskolákban, szemináriumi helyiségekben, irodákban, mélygarázsokban és egyéb közösségi terekben.
Hahn lamellás ablakok
Actulux nyitószerkezetek és vezérlések felülvilágítókhoz, nyílászárókhoz

Az Actulux A / S innovatív nyitórendszerek új generációját hozta létre az elektromos nyitás és zárás, a tetőablakok, az üveg homlokzatok, és a füstelvezetés számára. Egyedülálló és szabadalmaztatott nyitórendszerei olyan tulajdonságokkal bírnak, mint: elegáns dizájn, rendkívül csendes működés, alacsony fogyasztás, komfort-, vagy tűz szellőztetés és megfelel az EU EN1201-2,-9 és 10 szabványoknak.
Actulux nyitószerkezetek és vezérlések felülvilágítókhoz, nyílászárókhoz
Zapp-Zimmermann tűzvédelmi lezárások

Az Egresi Kft. kizárólagos forgalmazója a Zapp-Zimmermann GmbH német székhelyű vállalkozás által gyártott tűzgátló lezárásoknak. Ezen termékek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak, innovatív és költséghatékony módon segítik a tűz terjedésének megelőzését. Mindezt a német precizitás garantálja a cég ügyfelei részére. Kivitelező csapatuk a Zapp-Zimmermann által ellenjegyzett tanúsítványokkal rendelkezik, mely garantálja a szakszerű beépítést.
Zapp-Zimmermann tűzvédelmi lezárások

Az Egresi Mérnökiroda Kft. által forgalmazott termékek katalógusait letöltheti, műszaki adatait megtekintheti, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Egresi Mérnökiroda Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Telefon: +36 76 545 737
Telefon: +36 20 213 7331
E-mail:
Web: www.egresikft.hu
Egresi Lajos
ügyvezető +36 70 314 9349
   
   
Az Egresi Kft. építész mérnöki tevékenysége mellett, beépített tűzvédelmi- és tűzjelző berendezések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik. Ide tartoznak a hő-és füstelvezető kupolák, valamint homlokzati nyílászárók, sáv-felülvilágítók, ezek nyitórendszerei, emellett a tűzgátló lezárásokhoz szükséges rendszerek és kiegészítők.
Márkanevek: Actulux, HAHN, Zapp-Zimmermann
Kulcsszavak:  Egresi  Kft  természetes  szellőztetés  természetes  bevilágítás  hő-  és  füstelvezetés  füst-  és  hőelvezetés  lamellás  ablak  tetőablak  kupola  sáv-felülvilágító  passzív  tűzvédelem  tűzgátló  lezárás  falátvezetés