A Bott Hungária Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Standard és egyedi megoldások járművek és műhelyek berendezésére

A Bott cégcsoport három európai telephelyen végzi a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek fejlesztését és gyártását. Az egész világon ipari és kisipari ügyfelek beszállítói. A vállalatcsoport központja az alapítás helyén, Gaildorf-ban (Németország) van, amely egyben az egyik gyártóközpont is. Ezen kívül még két további gyártóközpont található Bude-ben (Nagy-Britannia) és Tarnazsadányban (Magyarország). Franciaországban, Ausztriában, Dániában és Olaszországban lévő további értékesítési társaságokkal, valamint az egész világon megtalálható licenszpartnerekkel és importőrökkel a Bott kiterjedt szervizhálózatot nyújt és egyedileg foglalkozik a helyi igényekkel is - a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Az ügyfelek az egész világon a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek vezető gyártójaként tekintenek a Bott cégcsoportra. A különböző bott termékcsaládok egymás közötti kompatibilitása egyedülálló együttműködést nyújt.


A bott vario járműberendezése rendet és tökéletesen szervezett rakteret biztosít a szervizjárművekben is – ide értve a biztonságot is, amit teljes terheléssel végzett töréstesztek bizonyítanak. Az acél, alumínium és műanyag alapanyagok keveréke biztosítja az egyensúlyt az alacsony önsúly, a stabilitás és a hosszú élettartam között.

bott járműberendezések
bott járműberendezések

A cubio műhelyberendezés rendszer szilárd és tartós. A munkapadok, a fiókos szekrények és a rendszer szekrények moduláris elven alapulnak. A tiszta, konzisztens kialakítás egységes és modern megjelenést kölcsönöz, sokoldalú konfigurációs lehetőséget kínál.

bott műhelyberendezések
bott műhelyberendezések

Az avero munkaállomás rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi az ergonomikus egy- és többszemélyes rendszerek, valamint az összeszerelési és szállítási vonalak rugalmas konfigurációját az egyedi igényeknek megfelelően.

bott munkahelyi rendszerek
bott munkahelyi rendszerekA bott járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek katalógusait elérheti a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Bott Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

cubio fiókos szekrények cubio fiókelosztók cubio rendszerszekrények cubio szekrényes műhelyasztalok és rendszer műhelyasztalok
 
cubio műhelyberendezések
6 termék

A cubio fiókos szekrényekkel, műhelyasztalokkal és rendszerszekrényekkel a bott egyedülálló, moduláris műhelyberendezést kínál. A letisztult dizájn az egységes rendszerméretekkel sokoldalú konfigurációs és kialakítási lehetőséget kínál.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
perfo tartórendszerek
 
perfo tartórendszerek

A perfo gondoskodik a hatékonyságról és a rendről a munkahelyen. A szerszámok és anyagok szisztematikus előkészítése gyors hozzáférést biztosít. A perfo egységes rendszert kínál számos különböző perfo akasztóval és szerszámtartóval. A perfo lyuklapok különösen alkalmasak falra vagy munkaasztalra történő szerelésre. A perfo lyuklapok vagy hornyolt lemezek integrálhatók a cubio szekrényekbe és a műhelykocsikba. A bott vario járműberendezésben a perfo Raster szabvány felszerelésként megtalálható az oldallapokon. A perfo Raster utólag is felszerelhető a járművek belső falának borítására vagy gépjármű válaszfalakra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
avero munkahelyi rendszerek
 
avero munkahelyi rendszerek

Az avero munkahelyi rendszer moduláris felépítése nagyon rugalmas. Az egyes komponensek igényekhez igazítása és esetleges bővítése könnyen lehetséges. Az egyéni és több munkahelyes rendszereket, a szerelő- vagy anyagtovábbító sorokat és az előkészítő kocsikat pár különböző szerkezeti elemből össze lehet állítani. Az avero-nál alkalmazott speciális kötéstechnikának köszönhetően lehetőség van az acél sorozatelemek (szériatartozékok, kiegészítők, építőegységek) alumínium profil szerelési egységekkel történő kombinálására. A perfo lyuklapon és az ergonomikusan beállítható anyagtárolókon, bármilyen felszerelés könnyen elérhetővé válik a kívánt helyen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ipari bútorok
Ipari bútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...