proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Bott Hungária Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2019. május 13.

Standard és egyedi megoldások járművek és műhelyek berendezésére

A Bott cégcsoport három európai telephelyen végzi a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek fejlesztését és gyártását. Az egész világon ipari és kisipari ügyfelek beszállítói. A vállalatcsoport központja az alapítás helyén, Gaildorf-ban (Németország) van, amely egyben az egyik gyártóközpont is. Ezen kívül még két további gyártóközpont található Bude-ben (Nagy-Britannia) és Tarnazsadányban (Magyarország). Franciaországban, Ausztriában, Dániában és Olaszországban lévő további értékesítési társaságokkal, valamint az egész világon megtalálható licenszpartnerekkel és importőrökkel a Bott kiterjedt szervizhálózatot nyújt és egyedileg foglalkozik a helyi igényekkel is - a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Az ügyfelek az egész világon a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek vezető gyártójaként tekintenek a Bott cégcsoportra. A különböző bott termékcsaládok egymás közötti kompatibilitása egyedülálló együttműködést nyújt.

bott járműberendezések

A bott vario járműberendezése rendet és tökéletesen szervezett rakteret biztosít a szervizjárművekben is – ide értve a biztonságot is, amit teljes terheléssel végzett töréstesztek bizonyítanak. Az acél, alumínium és műanyag alapanyagok keveréke biztosítja az egyensúlyt az alacsony önsúly, a stabilitás és a hosszú élettartam között.

bott járműberendezések


bott műhelyberendezések

A cubio műhelyberendezés rendszer szilárd és tartós. A munkapadok, a fiókos szekrények és a rendszer szekrények moduláris elven alapulnak. A tiszta, konzisztens kialakítás egységes és modern megjelenést kölcsönöz, sokoldalú konfigurációs lehetőséget kínál.

bott műhelyberendezések


bott munkahelyi rendszerek

Az avero munkaállomás rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi az ergonomikus egy- és többszemélyes rendszerek, valamint az összeszerelési és szállítási vonalak rugalmas konfigurációját az egyedi igényeknek megfelelően.

bott munkahelyi rendszerek


A bott járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek katalógusait elérheti a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Bott Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-3283 Tarnazsadány, Klingler Klaus út 21.
Telefon: +36 36 479 995
E-mail:
Web: www.bott.hu
Heiling Zita
  +36 30 514 7158
   
   
A bott cégcsoport három európai telephelyen végzi a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek fejlesztését és gyártását.
További hírek az Ipari bútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  bott  műhelyberendezés  járműberendezés  munkahelyi  rendszerek  munkaállomás  ipari  bútor  szerelő  műhely  szerviz  szervizjármű