proidea.hu online termékinformációs katalógus

A B&K Kft. legaktuálisabb terméklistája nyomtatható változatban is elérhető


2014. július 04.

Segítség a termékkiválasztásban

A B&K Kft. termékválasztéka számos új taggal gyarapodott. A teljesség igénye nélkül, néhány újdonság: beépíthető zuhanyfolyókák, ventilátoros- és ragadópapíros rovarcsapdák, WC-kefék, mosogató- és mosdó csaptelepek, kádtöltő- és zuhanycsapok. A nyomtatott prospektus egyelőre nem tudta lekövetni a változások ütemét, többek között ezért is döntöttek úgy, hogy a mindenkori legaktuálisabb terméklistát nyomtatható változatban is elérhetővé teszik a honlapjukon. A honlapról történő prospektus nyomtatás lépéseit alább ismertetik. Természetesen aki nem szeretné kinyomtatni terméklistát, az is bátran böngészhet benne, hiszen a most bekerült újdonságok őt is érinthetik, érdekelhetik.

1. Lépjen be a www.bandk.hu honlapra, majd válassza a Termékeink menüpontot.
2. Kattintson a megnyitni kívánt termékcsoport nevénél található nyomtató ikonra. (A bal oldali ikon műszaki paramétereket is tartalmazó listát nyit meg, a jobb oldali ikon kizárólag termék fotót, nevet, cikkszámot mutat.)
3. Nyomtatáshoz - a gördítősáv segítségével - lapozzon a lista aljára.
4. Nyomtatáshoz kattintson a "Nyomtatás"-ra.
5. Az eredmény:
Amennyiben a teljes terméklistára szüksége van, úgy a "Termékeink" főcím melletti nyomtatókat is használhatja, ilyenkor a teljes lista legenerálódik.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  terméklista  prospektus