proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az aliplast okostelefon alkalmazása


2014. szeptember 12.

Friss híreket és termékinformációkat, valamint elérhetőségeket is tartalmaz


Szeretné minél előbb megtudni a friss aliplast híreket, megismerni a termékeket? Szívesen értesülne mindezekről az okostelefonján is? Akkor töltse le a Google Play áruházból az aliplast alkalmazását!

Az aliplast építőanyag katalógusban megtalálja:
  • az aliplast legfrissebb híreit,
  • friss termékskálájukat ismertető leírásokkal, rajzokkal, különleges tulajdonságokkal, a kapcsolódó letölthető útmutatókkal, katalógusokkal,
  • magyarországi képviseletük elérhetőségeit, használatra kész e-mail címekkel és telefonszámokkal.
A katalógus WIFI kapcsolat esetén automatikusan frissíthető, de akár internet kapcsolat nélkül is, bárhol és bármikor működtethető.

Hordjon a zsebében minden információt, amit az aliplastról tudni érdemes! Google Play áruházból vagy a QR kód beolvasásával töltse le és próbálja ki! (A megoldás jelenleg csak Android platformra elérhető)
 

 

Cég
Kereskedelmi iroda: H-1034 Budapest, Tímár utca 34.
Telefon: +36 1 430 1927
Fax: +36 1 388 1550
E-mail:
Web: www.aliplast.hu
Web: http://www.aliplast.pl/hu
Farkas Zita
kereskedelmi igazgató +36 30 542 3347
   
   
   
   
Az aliplast az építőipari alumíniumrendszerek felhasználóinak körében elismert CORIALIS (CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions) konszern meghatározó tagja. A cég központja Lokerenben, Belgiumban van. 1984-ben kezdett működésünktől az építőipar igényihez igazodó folyamatos rendszerfejlesztések, a gyártmányok megbízhatósága, kedvező ára és stabil minősége lehetővé tették vállaltuk dinamikus növekedését.
Kulcsszavak:  aliplast  okostelefon  alkalmazás