proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tetőfelújítás a CREATON Balance mega méretű tetőcserepével


2014. május 28.

Új kerámia tető egy hét alatt, akár több emberöltőnyi időre

Azok számára, akik tetőfelújítást fontolgatnak, hasznos információkkal teli 10 perces kisfilm készült a Creaton mega méretű Balance kerámia tetőcserepével felújított családi ház kivitelezési munkáiról.
A filmből megtudhatjuk, miért érdemes Balance tetőcseréppel felújítani, hogyan zajlott a döntés, az előkészítés, valamint a kivitelezés. Lépésről lépésre figyelemmel kísérhetjük a felújítás mozzanatait, és azokat a „fogásokat”, amellyel a tető egyszerre lesz szép, műszakilag tökéletes és hosszú távon tartós.
Ugyan egy akár több emberöltőnyi időre megoldást nyújtó tetőfelújítást érdemes alaposan megfontolni, a cserepezés csupán egy napot vett igénybe, a teljes kivitelezés pedig mindössze egy hét alatt készült el.

Miért választotta a filmbéli család a Balance tetőcserepet?
Az ipari formatervezett mega méretű cserepekkel már csak méretük miatt is gazdaságosan és gyorsan zajlott a felújítás. Ennek oka, hogy az átlagos 30-35 db cseréppel szemben csupán 9 db kerül a tetőre, és egy átlagos sátortetőre kb. fél személyautóval kevesebb súly kerül: a tetőfedőnek kevesebbet kell megemelnie, a szerkezetnek kevesebbet kell tartania.
A Balance cseréphez rendelkezésre álló és a filmbeli felújításon is használt kiegészítőkkel műszakilag tökéletes és szép tető készült. Az alszerkezet szakszerű kialakításával a család otthona valódi védelmet kap a környékbeli viharokkal, illetve a szélsőséges időjárási és környezeti hatásokkal szemben. Emellett a tulajdonos azon kívánsága is teljesül, hogy sokáig ne kelljen újra a tetővel foglalkozni, hiszen a Creaton kerámia cserepeihez 50 év írásos garancia is jár, de az elkészült tető élettartama akár több emberöltőnyi is lehet.

A tulajdonos döntésének többi oka a filmből megtudható.


A Balance nagyméretű sajtolt tetőcsrepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, részletes információt vagy katalógust szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  Balance  mega  méretű  tetőcserép  kerámiacserép  tetőfelújítás  tetőfedés