Tetőfelújítás a CREATON Balance mega méretű tetőcserepével

Új kerámia tető egy hét alatt, akár több emberöltőnyi időre

Azok számára, akik tetőfelújítást fontolgatnak, hasznos információkkal teli 10 perces kisfilm készült a Creaton mega méretű Balance kerámia tetőcserepével felújított családi ház kivitelezési munkáiról.
A filmből megtudhatjuk, miért érdemes Balance tetőcseréppel felújítani, hogyan zajlott a döntés, az előkészítés, valamint a kivitelezés. Lépésről lépésre figyelemmel kísérhetjük a felújítás mozzanatait, és azokat a „fogásokat”, amellyel a tető egyszerre lesz szép, műszakilag tökéletes és hosszú távon tartós.
Ugyan egy akár több emberöltőnyi időre megoldást nyújtó tetőfelújítást érdemes alaposan megfontolni, a cserepezés csupán egy napot vett igénybe, a teljes kivitelezés pedig mindössze egy hét alatt készült el.

Miért választotta a filmbéli család a Balance tetőcserepet?
Az ipari formatervezett mega méretű cserepekkel már csak méretük miatt is gazdaságosan és gyorsan zajlott a felújítás. Ennek oka, hogy az átlagos 30-35 db cseréppel szemben csupán 9 db kerül a tetőre, és egy átlagos sátortetőre kb. fél személyautóval kevesebb súly kerül: a tetőfedőnek kevesebbet kell megemelnie, a szerkezetnek kevesebbet kell tartania.
A Balance cseréphez rendelkezésre álló és a filmbeli felújításon is használt kiegészítőkkel műszakilag tökéletes és szép tető készült. Az alszerkezet szakszerű kialakításával a család otthona valódi védelmet kap a környékbeli viharokkal, illetve a szélsőséges időjárási és környezeti hatásokkal szemben. Emellett a tulajdonos azon kívánsága is teljesül, hogy sokáig ne kelljen újra a tetővel foglalkozni, hiszen a Creaton kerámia cserepeihez 50 év írásos garancia is jár, de az elkészült tető élettartama akár több emberöltőnyi is lehet.

A tulajdonos döntésének többi oka a filmből megtudható.

A Balance nagyméretű sajtolt tetőcsrepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, részletes információt vagy katalógust szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
CREATON BALANCE sajtolt kerámia tetőcserép

A BALANCE a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. A kiváló minőség és a tökéletesített hornyolási technika gondoskodik a tartós értékállóságról. Főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányai révén. A BALANCE egy igazi sikertermék.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...