Teka rozsdamentes szaniterek alkalmazása különböző területeken

A Teka szaniterek magas minőségű 18/10 rozsdamentes acélból készülnek

A rozsdamentes szaniter termékek egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletes megoldást kínálnak nagy forgalmú közösségi helyeken. Köztudott, hogy az igénybevétel itt sokszorosa egy átlagos lakás WC helységének vagy fürdőszobájának.

De mit is kell teljesítenie ezeknek a termékeknek?
Nagy forgalmú közösségi területeken elengedhetetlen, hogy naponta többször legyenek a WC-k, mosdók és egyéb kiegészítők tisztítva, ha nem így van a nap végére egy baktériumokkal teli, kellemetlen szagú mosdó fogadja az oda látogatókat. A rozsdamentes acélból készült termékek nem csak, hogy egyszerűbbé teszik a takarítást, de pórusmentes felületüknek köszönhetően nem tapadnak meg rajta a baktériumok sem, így szagmentesek maradnak. Egy mosdó legyen tiszta és szagmentes - ez a két alapvető elvárás kell, hogy teljesüljön, amikor belépünk pl. egy autópálya menti WC-be, vagy egy szabadidős intézmény mosdójába. Úgy is szokták mondani, hogy a mosdó az épület lelkének tükre, hiszen lehet akármilyen szép, mondjuk egy wellness létesítmény, ha a mosdójában nincs meg a kellő higiénia és hemzsegenek a baktériumok.

A Teka szaniter kínálata magas minőségű 18/10 rozsdamentes acélból készülnek, így ideálisak büntető végrehajtási intézmények és katonai objektumok esetében. Törhetetlenek, vízállók és vandálbiztosak, sőt a stabilitás növelése illetve a zajcsökkentés végett a WC-k poliuretán habbal vannak kitöltve. Ezt a zajt minimálisra lehet csökkenteni ezzel a módszerrel, sőt horpadások sem keletkeznek a termékeken. A vizeldék extra vastagságú rozsdamentes acélból készülnek, ezek az úgynevezett "Heavy DUTY" termékek.
Galéria

Ha közterületi mosdó, - akkor Teka - akkor csoportos megoldásokra is szükség van mind vizeldéknél, mind a mosdóknál. Opcionálisan igényelhető egyes modellekhez sarokvédő illetve dekoratív fali panel. A sarokvédő a gyerekek fokozott biztonsága miatt kiemelt fontosságú lehet óvodákban, iskolákban. A WC-k és a vizeldék esetében is szem előtt kell tartani a környezetvédelmi és víztakarékossági funkciókat. Mind a WC, mind a vizelde kínálatban is szerepel ECO változat. A WC-nél ezalatt a kettős öblítési rendszert, a vizeldéknél pedig az öblítésmentes megoldást értjük. Az öblítésmentes ECO vizeldék használatával akár 43 500 liter vizet is megtakaríthat évente, hiszen napi 4 liter vegyszer mentes víz is elég a tisztántartásukhoz.
Kiemelten fontos elvárás a közterületekre, közösségi helységekbe szánt termékeknél, hogy legyenek vandálbiztosak. A Teka szaniter programjában szereplő termékek Torx vandálbiztos csavarral vannak felszerelve, így biztosítva a magas biztonsági szintet. Az Icon és a Millinox családba tartozó kiegészítők karbantartását pedig egy egyedi kulccsal lehet csak elvégezni, melyeket a termékekhez adnak.
Ebben a termékkörben nélkülözhetetlenek a mozgáskorlátozottakat segítő berendezési tárgyak- Minden kategóriát úgy alakítottak, hogy a választékban szerepeljenek speciálisan a jelenlegi szabályozásnak megfelelően mozgáskorlátozottaknak szánt termékek. A téma fontosságát jelzi, hogy egy külön termékkör készült rájuk gondolva: ezek a csúszásmentes, csiszolt felületű kapaszkodó rudakat. A rudak átmérője 32 mm és a balesetek elkerülése végett a fal és a rúd között 45 mm távolság van. Igyekeztek a méreteket úgy kialakítani, hogy ne csak a szabványt kövesse, de használata kényelmes is legyen. Ergonomikus kialakításuk mellett fontos volt egy jól észrevehető de mégsem tolakodó design kialakítása. Nélkülözhetetlen elemei a rozsdamentes programnak a fali kiöntők és a háztartási mosogatók. Ezek a termékek otthonunkban több funkciót is elláthatnak. Családi házaknál sokszor nagy gondot jelent a háziállatok mosdatása, kerti szerszámok lemosása, stb. A fürdőszobába, konyhába nem szívesen visszük be ezeket a feladatokat, és valószínűleg egy normál mosdó amúgy is kicsi lenne ehhez. A fali kiöntőkhöz ráadásul opcionálisan rendelhető csöpögtető tálca vagy vödörtartó rács, melyek segítenek az otthoni feladatok ellátásában.
Galéria
A rozsdamentes termékek a Teka norvégiai (viking) és spanyolországi (hispán) gyáraiban készülnek a legmagasabb minőségi normák betartása mellett. A magas szintű automatizált gyártás nélkülözhetetlen "kellek" ehhez.

A Teka rozsdamentes szanitereiről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Teka rozsdamentes acél szaniter rendszerek
7 termék

Rozsdamentes acél WC-k, vizeldék, mosdók, csoportos mosdók, ivókutak, háztartási mosogatók és fali kiöntők, zuhanytálcák, csapok és öblítőszelepek, kiegészítők.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...