Swisspearl falburkolat a SAP új irodaházában

A Swisspearl panelek tökéletesen harmonizálnak környezetükkel

A SAP új irodaházának belsőépítészeti tervezését a Graphisoft Parkban a MádiLáncos Studio nyerte el. Az épület generáltervezője a Vikár&Lukács Architects iroda volt.

A belsőépítészeti tervezési koncepció fontos része a SAP főbejáratát is képező előtér (lobby) volt. Az építészek karakteres megoldást hoztak létre a térszerkezet kialakítása során. Céljuk az volt, hogy olyan belsőépítészeti elemekkel operáljanak, melyek tiszteletben tarják a teret, de ugyanakkor finoman alakítják is. A SAP logó háttere a márkajelzés alapján kizárólag fehér lehetett. A fehér szín mellé az alkotók nagyon különböző, speciális felületek és innovatív technológiák alkalmazását akarták. Így jutottak el a Swisspearl panelek választékához.

Az első látványtervek készítése során rájöttek, hogy perforált felületek több energiát kölcsönöznek a koncepciónak. Több kidolgozott változat közül az egyik tökéletesen harmonizált a térrel és a logóval. A SAP mint multinacionális vállalat és megrendelő világóra sorozat elhelyezését kérte valahol az előtérben. A tervezők a világórák és a Swisspearl panelek integrálása mellett döntöttek, ezzel egy unortodox megoldást hoztak létre.
Galéria

Galéria

Galéria


Belsőépítészet: MádiLáncos Studio Kft.
Generál Tervező: Vikár és Lukács Építészstúdió Kft.
Fotográfus: Bujnovszky Tamás


Ha a Swisspearl szálcement panelek műszaki adatait, termékismertetőit, CAD csomóponjait és teljesítménynyilatkozatát szeretné megtekinteni, illetve letölteni, kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ESAL Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
Swisspearl® szálcement burkolatok
4 termék

A Swisspearl® tábla szerelt burkolat elve alapján működik. Az így szerelt homlokzat védelmet biztosít a csapóeső ellen, a környezeti zajok ellen és segíti a nyári állapotban a hővédelmet. A táblák hátoldalukon vízlepergető bevonattal, míg a vágott szélek impregnálással rendelkeznek. Az épületek homlokzatának megalkotásakor a Swisspearl gazdag színpalettája ad segítséget a látványos hatások, a környezettel való harmónia létrehozására. A CARAT, REFLEX, AVERA, INCORA, TEXIAL és VINTAGO sorozat mellett egyedi színek is kikeverhetők a RAL és az NCS színeiből. A színpalettát a NOBILIS sorozat teszi teljessé.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Pala és szálcement tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Pala és szálcement tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...