proidea.hu online termékinformációs katalógus

Swisspearl falburkolat a SAP új irodaházában


2017. október 30.

A Swisspearl panelek tökéletesen harmonizálnak környezetükkel

A SAP új irodaházának belsőépítészeti tervezését a Graphisoft Parkban a MádiLáncos Studio nyerte el. Az épület generáltervezője a Vikár&Lukács Architects iroda volt.

A belsőépítészeti tervezési koncepció fontos része a SAP főbejáratát is képező előtér (lobby) volt. Az építészek karakteres megoldást hoztak létre a térszerkezet kialakítása során. Céljuk az volt, hogy olyan belsőépítészeti elemekkel operáljanak, melyek tiszteletben tarják a teret, de ugyanakkor finoman alakítják is. A SAP logó háttere a márkajelzés alapján kizárólag fehér lehetett. A fehér szín mellé az alkotók nagyon különböző, speciális felületek és innovatív technológiák alkalmazását akarták. Így jutottak el a Swisspearl panelek választékához.

Az első látványtervek készítése során rájöttek, hogy perforált felületek több energiát kölcsönöznek a koncepciónak. Több kidolgozott változat közül az egyik tökéletesen harmonizált a térrel és a logóval. A SAP mint multinacionális vállalat és megrendelő világóra sorozat elhelyezését kérte valahol az előtérben. A tervezők a világórák és a Swisspearl panelek integrálása mellett döntöttek, ezzel egy unortodox megoldást hoztak létre.
Belsőépítészet: MádiLáncos Studio Kft.
Generál Tervező: Vikár és Lukács Építészstúdió Kft.
Fotográfus: Bujnovszky Tamás


Ha a Swisspearl szálcement panelek műszaki adatait, termékismertetőit, CAD csomóponjait és teljesítménynyilatkozatát szeretné megtekinteni, illetve letölteni, kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ESAL Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Telefon: +36 70 703 1888
E-mail:
Web: www.esal.hu
Web: www.swisspearl.hu
Malchacker Regina
irodavezető +36 70 417 9188
   
   
   
Az ESAL Hungária Kft. a Swisspearl® szálcement homlokzatburkolat hivatalos magyarországi forgalmazója. A cég 2010. óta foglalkozik szálcement burkolat disztribúciójával és szerelt homlokzatok rögzítéséhez szükséges tartószerkezet értékesítésével. Emellett megtalálhatók a termékválasztékban a szálcementből készült tetőfedő anyagok, valamint újdonságként a kerti bútorok és növénytartó ládák is.
Márkanevek: Swisspearl®
További hírek a Pala és szálcement tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ESAL  Hungária  Kft  Swisspearl  panel  szálcement  burkolat  falburkolat  SAP  irodaház  Graphisoft  Park