Műanyag lépcsők és korlátok a nagyatádi szennyvíztisztítónál készült műtárgyakhoz

A GRP üvegszállal erősített műanyag lépcsőszerkezet ellenáll az eróziónak és a talajmozgásnak

A nagyatádi szennyvíztisztító telepen készült egy új műtárgy, melynek oldala friss földdel lett feltöltve. Erre a friss töltésre került egy előre gyártott beton lépcső. Ez azonban nem sokáig állta meg a helyét, mert a töltés még mozgott és az erózió is kezdett aládolgozni. Erre a problémára az Avius Kft. az alábbi megoldást adta:
Profiljaikból készítettek két fali hüvelyes tartókonzolt, amire rá tudták szerelni a lentről a medenceszintig érő műanyag „U” gerendából készült lépcsőt. A képen látható lépcső és forduló teljes egészében GRP üvegszál megerősítésű műanyagból készült „A4” minőségű csavarokkal szerelve. Az anyag sajátossága, hogy legjobban csavar kötéssel rögzíthető, ezért az Avius Kft. minden kivitelezés előtt,egy modellező programban (solid works) megtervezi, telephelyükön méretre gyártja és lapra szerelve szállítja a kivitelezés helyszínére. Ha igény van rá, mint például a Nagyatádi munkánál,a helyszínen fel is tudják állítani és helyére szerelni a megmunkált alkatrészeket.
A GRP üvegszállal erősített műanyag profilok és lépcsőrácsok katalógusait letöltheti a hír alatti termékképekre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Avius Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Lépcsők, korlátok, járórácsok
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...