proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mit tegyünk, hogy a csőtörés ne okozzon károkat?


2016. június 27.

A KE KELIT Aquasenso intelligens vízvezeték-felügyeleti rendszerének videós szerelési útmutatója és tesztelése

Ki ne szeretne olyan házban élni ahol nincs csőtörés kár. Ahol nem kell azon aggódni, hogy a víz elönti a lakást. Ez volt a cél amikor a KE KELIT piacra dobta az Aquasenso-t. A csőtörés a leggyakoribb lakáskár, és könnyen leamortizálhat egy lakást.
Mivel a védekezés ötlete nagyon jó, tesztelték az eszközt.

Mit tegyünk, hogy a csőtörés ne okozzon károkat?


Aquasenso intelligens vízvezeték felügyeleti rendszer - szerelési útmutató


Mit tenne csőtörés esetén?



Ha az Aquasenso intelligens vízvezeték-felügyeleti rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a KE KELIT Kunstsoffwerk GmbH. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telephely: H-1044 Budapest, Ipari park u. 11.
Telefon: +36 1 445 4599
E-mail:
Web: www.kekelit.hu
Kaszab Gergely
magyarországi képviselet vezető +36 30 940 4889
   
   
A KE KELIT Kunststoffwerk GmbH közel 70 éve gyárt műanyag csőrendszereket, fittingeket, gyárilag előszigetelt csöveket. Az ausztriai Linzben található központ és gyártóbázis létrehozása Karl Egger tulajdonos személyéhez köthető. Több mint 100 nemzetközileg is védett szabadalom jelzi a Ke Kelit GmbH. innovációs erejét. A máig családi vállalkozásként működő cég folyamatosan fejleszti műanyag feldolgozó gépparkját, amivel a legmodernebb technológiát alkalmazza gyártása során. Az Ausztriában a szakma által elismert és közismert cég termékei Magyarországon a Mart és a Szatmári Kft. értékesítési hálózatán keresztül érhetők el.
Hír
Aquasenso intelligens vízvezeték-felügyeleti rendszer a vízkárok ellen
2016.06.01    
Kulcsszavak:  ke  kelit  aquasenso  intelligens  vízvezeték-felügyeleti  rendszer  vízvezeték  vízrendszer  vízbekötés  csőtörés  vízkár  vízérzékelő  mozgásérzékelő  fürdő  wc  konyha