proidea.hu online termékinformációs katalógus

Konyhai vagy fürdőszobai munkalapok kialakítása Kerlite kerámia burkolólappal


2015. július 10.

A 3,5 mm vastag, 100x300 cm-es burkolólap a belsőépítészet más területein is kreatívan alkalmazható

Konyhai munkalap burkolása Kerlite burkolólappal

A Kerlite laminált gres nem csak padló és falburkolat, hanem a belsőépítészet más területén is kreatívan alkalmazható. Készülhet belőle: bútorfront, ajtóburkolat, konyhai vagy fürdőszobai munkalap, és ezekhez mindig a hátoldalán üvegszövettel megerősített Kerlite Plus-t javasolja a gyártó.

A Kerlite burkolattal készült konyha monolitikus megjelenése a legújabb trendeket követi.
Változatos megjelenése minden stílushoz harmonikusan illeszkedik, mindegy hogy klasszikus márvány, vagy ultramodern betonhatású pult vagy bútorfront készül belőle. Igény - és persze felkészült burkoló - esetén saját anyagából mosogató is kialakítható.
A konyhai vagy fürdőszobai munkalapok készítésének részletes angol nyelvű alkalmazástechnikai útmutatójáért kattintson ide.

Az anyagába égetett, 24 órán keresztül ható Microban antibakteriális felületkezelés pedig egy újabb hozzáadott érték, melyet minden háziasszony vagy professzionális felhasználó nagyra fog becsülni.

A Microban technológia egy antibakteriális felületet jelent. A gyártás során a felületbe égetik a titándioxidot, mely a fény és a levegő páratartalmának hatására aktív oxigént termel. Ez elpusztítja a burkolólap felületére kerülő baktériumokat, vírusokat, spórákat. Lebontja a kellemetlen szagokat, javítja a helyiségek klímáját.
A Microban technológia angol nyelvű katalógusáért kattintson ide.

Konyhaszekrény kialakítása Kerlite burkolólappal

Konyhai mosogató kialakítása Kerlite burkolólappal

Fiók kialakítása Kerlite burkolólappal

A Kerlite kerámia burkolólapokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Dado Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Bemutatóterem: H-1138 Budapest, Révész u. 29. (RIVERLOFT épület)
Előzetes bejelentkezés szükséges!
Mobil: +36 20 518 1226
E-mail:
Web: http://www.goldengres.hu/
Lang Veronika
   
   
   
20 év szakmai tapasztalatával és anyagismerettel kínálnak klasszikus vagy éppen ultra modern, trendi burkolólapokat. Közel 300 m²-es bemutatótermükben több, mint 40 olasz gyár megszámlálhatatlan kollekciójából választhat. A minta szerinti értékesítés miatt elsősorban belsőépítészek és lakberendezők jelentkezését várják.
Márkanevek: Kerlite, Cotto d'Este
Hír
Microban®   felületvédelemmel ellátott Kerlite felületek
2013.08.05    
Kulcsszavak:  dado  bt  kerlite  kerámia  burkolólap  microban  gres