proidea.hu online termékinformációs katalógus

Infrafűtés ipari és mezőgazdasági célokra


2013. október 18.

Infrafűtők a B&K Kft.-nél

A lakossági felhasználók és vendéglátóhelyek körében egyre népszerűbb infrafűtő berendezéseket számos egyéb területen, például állattartó telepeken, gyártóüzemekben, festőműhelyekben, stb. láthatjuk viszont. A tendencia nem meglepő, hiszen a megnövelt teljesítménnyel készülő (1200 W - 6000 W), környezeti hatásoknak ellenálló berendezések (víz- és pormentes kivitelű infrafűtők) olyan feladatok elvégzését is megkönnyítik vagy lehetővé teszik, mint a fagypont alatt történő vakolatszárítás, a nedves időszakban végzett festés/fényezés, a hűvös időszakban is lehetséges szezonális gyümölcsszárítás vagy az időszakosan fedél alatt tartott állatok átteleltetése.
A Hathor fantázianéven piacra került infrafűtő széria (ML791, ML792, ML793) például kifejezetten ipari felhasználásra, csarnokok, műhelyek, hangárok fűtésére lettek kifejlesztve.
Természetesen nem mindegy, hogy egy-egy felhasználói területen milyen típusú infrafűtést alkalmazunk. Ha például vendéglátásról van szó, egy túl erős teljesítményű eszköz kényelmetlenül nagy meleget eredményezhet a vendégek körében, és az sem lehet mellékes szempont, ha a felszolgált ételek színe változik meg bizarr módon a fűtőegység fénye miatt. Ugyancsak problémás lehet az állattartó telepen, istállókban nem megfelelően elhelyezett infrafűtő fénye, ami helytelen pozícionálás miatt zavarhatja az ott tartott állatokat. (Ezeken a területeken megoldást jelenthetnek a B&K Kft. termékválasztékában szintén megtalálható sötétsugárzó - infrafűtő készülékek.) Rendkívül fontos tehát szakember tanácsát kikérni, mielőtt infrafűtés telepítésébe kezdenénk, mert a jól megválasztott infrafűtő nemcsak az üzemeltető pénztárcáját kíméli, de komfortos körülményeket biztosít a felhasználók számára.
Az infravörös hősugárzókról, és inframelegítőkről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  infravörös  hősugárzó  inframelegítő  Infrafűtés