Dibond lemezből készített épületburkolati elemek

Alumínium kompozit lemezből hajlított burkolati elemek alkalmazása

A modern építészeti megoldások tárházának egyik egyre népszerűbb eszköze a Dibond lemezből, vagy másnéven alumínium kompozit lemezből hajlított burkolati elemek alkalmazása. A B&K Kft. gyáregysége is csatlakozott azokhoz a cégekhez, akik képesek ilyen termékek előállítására.

A fentieket jól példázza az idén átadott tárnoki vasútállomás. Az elővárosi vasúti közlekedésben résztvevők naponta megcsodálhatják a teljesen megújult állomásépületet, ahol a tetőszerkezet lemez elemeinek elkészítésével bízták meg a B&K-t.
Galéria

Szintén kompozit lemez-elemek felhasználásával burkolták a budapesti XII. kerületben épült Green House irodaház utcafront felől is jól látható pilléreit, amelyek büszkén hirdetik a technológia létjogosultságát.
Galéria

Itt érdemes megjegyezni, hogy ugyanezzel a megoldással készülnek a B&K Kft. utcabútor jellegű, automatizált köztéri illemhelyei is, melyeket a főváros számos kerületében, illetve több hazai és határon túli nagyvárosban megtalálhatunk.
Galéria
Ha az épületburkolati elemekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...