proidea.hu online termékinformációs katalógus

Dibond lemezből készített épületburkolati elemek


2013. szeptember 11.

Alumínium kompozit lemezből hajlított burkolati elemek alkalmazása

A modern építészeti megoldások tárházának egyik egyre népszerűbb eszköze a Dibond lemezből, vagy másnéven alumínium kompozit lemezből hajlított burkolati elemek alkalmazása. A B&K Kft. gyáregysége is csatlakozott azokhoz a cégekhez, akik képesek ilyen termékek előállítására.

A fentieket jól példázza az idén átadott tárnoki vasútállomás. Az elővárosi vasúti közlekedésben résztvevők naponta megcsodálhatják a teljesen megújult állomásépületet, ahol a tetőszerkezet lemez elemeinek elkészítésével bízták meg a B&K-t.

Szintén kompozit lemez-elemek felhasználásával burkolták a budapesti XII. kerületben épült Green House irodaház utcafront felől is jól látható pilléreit, amelyek büszkén hirdetik a technológia létjogosultságát.

Itt érdemes megjegyezni, hogy ugyanezzel a megoldással készülnek a B&K Kft. utcabútor jellegű, automatizált köztéri illemhelyei is, melyeket a főváros számos kerületében, illetve több hazai és határon túli nagyvárosban megtalálhatunk.
Ha az épületburkolati elemekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  Dibond  alumínium  kompozit  lemez  burkolati  elem  épületburkolat