Az elektromos autótöltők térhódítása

Az EVBox elektromos autó töltői otthoni és tömeges felhasználásra is alkalmasak

EVBox HomeLine elektromos autó töltők
EVBox HomeLine elektromos autó töltők


EVBox Elvi elektromos autó töltők
EVBox Elvi elektromos autó töltőkAz autótöltők elterjedésével várhatóan a töltőállomások piaci helyzete is átrendeződik, a benzinkutak mellet egyre több elektromos töltőállomás fog megjelenni, így az autótöltők telepítése üzleti szempontból sem elhanyagolható. Szomszédos országokban már kultúrája van a töltőállomásoknak és a köréjük épült szórakoztató egységeknek, így a töltési idő nem elvesztegetett idő, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas. Éppen ezért egy forgalmasabb helyen lévő töltőállomás kiépítése kiváló befektetés lehet. Az EVBox BussinessLine töltői tökéletes megoldást jelentenek gyorstöltő állomások kiépítésére. 22 KW-os teljesítményük mellet , az okos funkciónak köszönhetően, alkalmazás segítségével távolról is elérhető az ellenőrzés és a töltési költségek rendezése. Emellett olyan modell is elérhető, mely két autó egyidejű töltésére is alkalmas. Ezeket a készülékeket szórakoztató egységek, mint például plázák, bevásárlóközpontok közelében tömeges felhasználásra tervezték.
EVBox BusinessLine elektromos autó töltők
EVBox BusinessLine elektromos autó töltőkMivel egy teljes töltés több órát is igénybe vesz, autópályák mellett célszerű az EVBox Ultroniq villámtöltők telepítése, melyek 35 KW-os teljesítményükkel akár 20 perc alatt indulásra készre töltik autónkat.

EVBox Ultroniq elektromos autó töltők
EVBox Ultroniq elektromos autó töltők

Amennyiben saját felhasználásra, de gyakoribb töltésre alkalmas készülékre van szükségünk, például telephelyre céges autók töltéséhez vagy közterületre, az EVBox PublicLine töltő a legmegfelelőbb választás.

EVBox PublicLine elektromos autó töltők
EVBox PublicLine elektromos autó töltők
Az autótöltők hamarosan a mindennapos használat részévé válnak. A kínálat már most sokszínű. A célnak és az igényeknek megfelelően mindenki megtalálja a számára vagy vállalkozása számára legmegfelelőbb modellt.

A hírben szereplő termékek

 
EVBox elektromos autó töltők
5 termék

Ezekkel az eszközökkel lehetséges tölteni az elektromos autónkat otthonunkban, vagy a munkahelyünkön, sőt, akár a saját töltőnk is bérbe adhatjuk.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Üzemanyagtöltő állomások, elektromos töltőállomások
Üzemanyagtöltő állomások, elektromos töltőállomások
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...