proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az elektromos autótöltők térhódítása


2019. szeptember 02.

Az EVBox elektromos autó töltői otthoni és tömeges felhasználásra is alkalmasak

A közlekedési kultúra átalakulásában jelentős szerepe van az elektromos gépjárművek elterjedésének. 2017-es adatok alapján, világviszonylatban az eladott gépjárművek már több mint fele elektromos volt. Bár hazánkban még csak most kezd elterjedni az villanyautózás, de az iparág fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő, korszerű töltési infrastruktúra. Hogy lépést tudjunk tartani a villanyautók rohamos elterjedésével, minél több korszerű és jól megközelíthető állomást szükséges telepítenünk országosan.

Az elektromos autókat jóval megfontoltabban kell használni, mint belsőégésű társaikat, hogy az esetleges merülés ne vágja félbe napi programunkat, érdemes nap végén egy huzamosabb idejű töltést beiktatni. Azonban ezt már kényelmesen, otthonunkban is megtehetjük, akár éjszaka is, ezzel időt és hosszútávon pénzt spórolva az otthoni töltőegységek használatával.

Az EVBox HomeLine töltők segítségével egy éjszaka alatt feltölthetjük autónkat, így reggel már nem szükséges belekalkulálnunk az esetleges töltést az időnkbe. A HomeLine töltők 7,4 és 11 KW-os változatban érhetőek el, de kaphatóak már EVBox Elvi okostöltők is melyek teljesítmény 3,7-22 KW között állítható, ennek előnye, hogy akár egy otthoni hálózatra is beköthető, hiszen a kis teljesítmény miatt nem szükséges külön hálózat kiépítése, de egy megfelelően kiépített hálózat mellett akár gyorstöltőként is alkalmazhatjuk, kényelmesen otthonunkban.
EVBox HomeLine elektromos autó töltők

EVBox Elvi elektromos autó töltők


Az autótöltők elterjedésével várhatóan a töltőállomások piaci helyzete is átrendeződik, a benzinkutak mellet egyre több elektromos töltőállomás fog megjelenni, így az autótöltők telepítése üzleti szempontból sem elhanyagolható. Szomszédos országokban már kultúrája van a töltőállomásoknak és a köréjük épült szórakoztató egységeknek, így a töltési idő nem elvesztegetett idő, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas. Éppen ezért egy forgalmasabb helyen lévő töltőállomás kiépítése kiváló befektetés lehet. Az EVBox BussinessLine töltői tökéletes megoldást jelentenek gyorstöltő állomások kiépítésére. 22 KW-os teljesítményük mellet , az okos funkciónak köszönhetően, alkalmazás segítségével távolról is elérhető az ellenőrzés és a töltési költségek rendezése. Emellett olyan modell is elérhető, mely két autó egyidejű töltésére is alkalmas. Ezeket a készülékeket szórakoztató egységek, mint például plázák, bevásárlóközpontok közelében tömeges felhasználásra tervezték.
EVBox BusinessLine elektromos autó töltők


Mivel egy teljes töltés több órát is igénybe vesz, autópályák mellett célszerű az EVBox Ultroniq villámtöltők telepítése, melyek 35 KW-os teljesítményükkel akár 20 perc alatt indulásra készre töltik autónkat.

EVBox Ultroniq elektromos autó töltők
Amennyiben saját felhasználásra, de gyakoribb töltésre alkalmas készülékre van szükségünk, például telephelyre céges autók töltéséhez vagy közterületre, az EVBox PublicLine töltő a legmegfelelőbb választás.

EVBox PublicLine elektromos autó töltőkAz autótöltők hamarosan a mindennapos használat részévé válnak. A kínálat már most sokszínű. A célnak és az igényeknek megfelelően mindenki megtalálja a számára vagy vállalkozása számára legmegfelelőbb modellt.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Andor u. 21./C
Mobil: +36 20 249 1583
E-mail:
Web: www.eps-connect.com
Web: https://vedditt.com/
Ecsedi Péter
ügyvezető igazgató +36 30 343 6400
   
   
   
A EPS-Connect Kft. biztonságtechnikai és strukturált hálózati rendszerek forgalmazásával és gyártásával foglalkozik, ami az alábbiakat foglalja magába: beléptető rendszerek, megfigyelő rendszerek, kaputelefon rendszerek és strukturált hálózat (internethálózat kiépítése). Magas minőségű strukturált hálózati kábeleket gyártanak eLan márkanév alatta, melyekre 25 év rendszergaranciát biztosítanak, továbbá a kínálatban megtalálhatóak wifi adapterek és elektromos autótöltők is. A termékpalettájukat folyamatosan bővítik. A kivitelezés során a teljes folyamatot professzionálisan végezik, 25 szakképzett kollégával, a felméréstől kezdődően a tervezésen át az átadásig viszik végig a projekteket. Saját webáruházzal rendelkeznek, így egyszerűen vásárolhatnak tőlük, mind cégként, de akár magánszemélyként is. Projektek esetében egyedi árakat biztosítanak.
Márkanevek: EVBox, GateSet, eLan, Comfast, Ubitron
További hírek az Üzemanyagtöltő állomások, elektromos töltőállomások termékkategóriában
További hírek a Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  töltő  töltőállomás  gyorstöltő  állomás  autótöltő  elektromos  autó  EVBox  HomeLine  PublicLine  BusinessLine  Elvi  Ultroniq  EPS-Connect