proidea.hu online termékinformációs katalógus

Őszi Wienerberger akció a téglatermékekre


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2008. szeptember 02.

Vastag tégla vékony áron szeptember 30-ig

Augusztus 25-től a Wienerberger akciót hirdet egyes külső falazati termékeire, valamint födém béléselemeire. Az akció keretei között a vastagabb, jobb hőszigetelő- és hőtároló képességekkel rendelkező falak építését lehetővé tevő termékeit a cég vékonyabbak árában kínálja. Az akció 2008. augusztus 25. és szeptember 30. között, vagy a készlet erejéig tart.
 
A közismerten minőségi termékek gyártásával, új építési technológiák (csiszolt téglatechnológia, vasbeton panelfödém) magyarországi bevezetésével, a minőségi munkát végző kivitelezőkkel való együttműködéssel is a magyar lakásállomány javításához hozzájáruló Wienerberger, mostani akciójával az ősszel lakásépítésbe kezdőket kívánja támogatni.

Az akció keretei között most azonos árért vastagabb falat építhetnek mindazok, akik szeptember 30-ig a Wienerberger alábbi termékeit megvásárolják.

-  Porotherm 30 N+F áráért most Porotherm 38 N+F téglát adnak a készlet erejéig,
- Porotherm 38 HS áráért most Porotherm 44 HS lehet megvásárolni augusztus 25. és szeptember 30. között.

E termékek alkalmazása jobb épületfizikai tulajdonságokat biztosít a belőlük készült falazatoknak, így hőszigetelő falazóhabarcs használata esetén és minőségi kőművesmunkával nincs szükség a falazat kiegészítő hőszigetelésére sem.

A lakás ötödik felületén, a mennyezeten is biztosítható az egészséges lakóklímát adó kerámia felület, ha a Porotherm falakra Porotherm födém kerül. Aki az akció időtartama alatt Porotherm 45 illetve Poptherm 60 kerámia födém mellett dönt, minden harmadik béléselemet ingyen kap (azaz az béléselemek ára az akció idejére, augusztus 25. és szeptember 30. között, 33 %-kal csökkent).

Az akcióban vásárlók ajándékba kapják a családi ház építését lépésről-lépésre bemutató "Te fogsz benne élni" című DVD-t, amennyiben adataikat a cég Belső vevőszolgálatára eljuttatják (XI. kerület, Bártafi u. 34. sz.)
  Wienerberger őszi nyereményjáték - Porotherm falazó elemek
Wienerberger őszi nyereményjáték - Porotherm béléstestek
Wienerberger őszi nyereményjáték - ajándék DVD


Ha a Wienerberger termékakciójával kapcsolatban információt szeretne kérni a cég munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Kulcsszavak:  akció  tégla  téglák  falazó  elemek  béléstest  födém  béléstestek  Porotherm  30  N+F  Porotherm  38  N+F  Porotherm  38  HS  Porotherm  44  HS