Őszi Wienerberger akció a téglatermékekre

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Vastag tégla vékony áron szeptember 30-ig

Augusztus 25-től a Wienerberger akciót hirdet egyes külső falazati termékeire, valamint födém béléselemeire. Az akció keretei között a vastagabb, jobb hőszigetelő- és hőtároló képességekkel rendelkező falak építését lehetővé tevő termékeit a cég vékonyabbak árában kínálja. Az akció 2008. augusztus 25. és szeptember 30. között, vagy a készlet erejéig tart.
 
A közismerten minőségi termékek gyártásával, új építési technológiák (csiszolt téglatechnológia, vasbeton panelfödém) magyarországi bevezetésével, a minőségi munkát végző kivitelezőkkel való együttműködéssel is a magyar lakásállomány javításához hozzájáruló Wienerberger, mostani akciójával az ősszel lakásépítésbe kezdőket kívánja támogatni.

Az akció keretei között most azonos árért vastagabb falat építhetnek mindazok, akik szeptember 30-ig a Wienerberger alábbi termékeit megvásárolják.

-  Porotherm 30 N+F áráért most Porotherm 38 N+F téglát adnak a készlet erejéig,
- Porotherm 38 HS áráért most Porotherm 44 HS lehet megvásárolni augusztus 25. és szeptember 30. között.

E termékek alkalmazása jobb épületfizikai tulajdonságokat biztosít a belőlük készült falazatoknak, így hőszigetelő falazóhabarcs használata esetén és minőségi kőművesmunkával nincs szükség a falazat kiegészítő hőszigetelésére sem.

A lakás ötödik felületén, a mennyezeten is biztosítható az egészséges lakóklímát adó kerámia felület, ha a Porotherm falakra Porotherm födém kerül. Aki az akció időtartama alatt Porotherm 45 illetve Poptherm 60 kerámia födém mellett dönt, minden harmadik béléselemet ingyen kap (azaz az béléselemek ára az akció idejére, augusztus 25. és szeptember 30. között, 33 %-kal csökkent).

Az akcióban vásárlók ajándékba kapják a családi ház építését lépésről-lépésre bemutató "Te fogsz benne élni" című DVD-t, amennyiben adataikat a cég Belső vevőszolgálatára eljuttatják (XI. kerület, Bártafi u. 34. sz.)  
Wienerberger őszi nyereményjáték - Porotherm falazó elemek
Wienerberger őszi nyereményjáték - Porotherm falazó elemek

Wienerberger őszi nyereményjáték - Porotherm béléstestek
Wienerberger őszi nyereményjáték - Porotherm béléstestek

Wienerberger őszi nyereményjáték - ajándék DVD
Wienerberger őszi nyereményjáték - ajándék DVD


Ha a Wienerberger termékakciójával kapcsolatban információt szeretne kérni a cég munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 

Kategóriák

Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...