proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor szerelői akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. április 13.

A vásárlási utalványok 2015. június 30-ig válthatók be


Próbálja ki az Uponor nagykereskedőinek áruházaiban az új Uponor Uni Pipe PLUS csővezetéket az Uponor road show időpontjai valamelyikében és ha azonnal megrendel egy 200 m-es tekercset (cikkszám: 1059577), akkor nettó 10.000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet azonnal beválthat.


Részletekért érdeklődjön nagykereskedőjénél!Ha az Uponor Uni Pipe PLUS csővezeték akcióval kapcsolatban bővebb információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Hír
Megérkezett az új Uponor Uni Pipe PLUS csővezeték
2015.04.07    
Uponor Unipipe Plus varratnélküli többrétegű csővezeték
2015.01.15    
További hírek a Többrétegű csövek, csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  szerelői  akció  utalvány  nagykereskedő  16-os  Uni  Pipe  PlUs  többrétegű  csővezeték