proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor szerelői akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. április 13.

A vásárlási utalványok 2015. június 30-ig válthatók be


Próbálja ki az Uponor nagykereskedőinek áruházaiban az új Uponor Uni Pipe PLUS csővezetéket az Uponor road show időpontjai valamelyikében és ha azonnal megrendel egy 200 m-es tekercset (cikkszám: 1059577), akkor nettó 10.000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet azonnal beválthat.


Részletekért érdeklődjön nagykereskedőjénél!Ha az Uponor Uni Pipe PLUS csővezeték akcióval kapcsolatban bővebb információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Hír
Megérkezett az új Uponor Uni Pipe PLUS csővezeték
2015.04.07    
Uponor Unipipe Plus varratnélküli többrétegű csővezeték
2015.01.15    
További hírek a Többrétegű csövek, csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  szerelői  akció  utalvány  nagykereskedő  16-os  Uni  Pipe  PlUs  többrétegű  csővezeték