proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bővült az Uponor & More szerelői hűségprogram ajándék listája


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. augusztus 29.

Az uPontokkal most még több szórakoztató elektronikai termék közül választhat

Még több közkedvelt Apple termékkel és további elektronikai cikkekkel gazdagodott az Uponor hűségprogramja, az Uponor & More ajándék palettája. Az új választható ajándékok között megtalálható például az Apple iPhone 6 és 6 Plus okostelefon, iPad mini több színben és az új MacBook Pro is.

Az Uponor hűséges ügyfeleinek jutalmazására kifejlesztett program kiváló lehetőség a márka és a gépészeti szerelő cégek közötti kapcsolatok megerősítésére. A program felhasználóbarát, a kivitelezőknek mindössze négy egyszerű lépést kell megtenniük azért, hogy értékes jutalmakat vihessenek haza az elektronikai cikkek, szabadidős eszközök, szerszámok, Uponor termékek és sok más egyéb közül.

1. Vásároljon Uponor termékeket!
2. Regisztráljon a www.uponor-more.hu honlapon!
3. Gyűjtsön uPontokat. Számos Uponor termék tartalmaz kuponokat. Rögzítse az egyedi sorszámot a pontgyűjtő fiókjában!
4. Válassza ki a kívánt jutalmat!

A hűségprogram további részleteiért az Uponor ügyfelei felkereshetik a www.uponor-more.hu honlapot vagy felvehetik a kapcsolatot az Uponor marketing részlegével, az alábbi Információkérés gomb segítségével.

Uponor & More szerelői hűségprogram
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor & More
szerelői hűségprogram  
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Hír
Uponor PRO App alkalmazás
2016.10.21    
Kulcsszavak:  Upono  épületgépész  hűségprogram  szerelő  gépészkivitelező  Uponor&More