proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Uponor&More szerelői hűségprogrammal most is jól jár


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. szeptember 17.

A programban ez év végéig minden feltöltést +100 uPonttal jutalmaznak


Regisztráljon az Uponor szerelői hűségprogramjába a www.uponor-more.com/hu címen, töltse fel az uPontos termékek kódját a felhasználó fiókjába egyszerűen az Uponor Pro App segítségével és válogasson 13 kategória több mint 200 ajándékából, az Uponor saját márkás szerszámoktól, a munkaruházaton keresztül egészen akár a szórakoztató elektronikai termékekig.

Az Uponor 100 éves fennállása alkalmából a programban ez év végéig minden feltöltését +100 uPonttal jutalmazza, de akár egy munkaruha szett is az Öné lehet a legújabb promócióban!

A promóció feltételeit és részleteit, valamint általános információkat az Uponor & More szerelői hűségprogramról ezen az oldalon találhat.

Irány az Uponor & More program!
  • Lépjen be fiókjába vagy ha még nincs, regisztráljon,
  • majd töltse fel az uPontokat a vásárolt Uponor termékekről
  • és váltsa be gyűjtött pontjait hasznos ajándékokra.
Építsen az Uponorra, építsen 100 év tapasztalatára!

További részletekért az Uponor ügyfelei felkereshetik a www.uponor-more.com/hu honlapot vagy felvehetik a kapcsolatot az Uponor marketing részlegével, az alábbi Információkérés gomb segítségével.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor & More
szerelői hűségprogram  
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor&More  szerelői  hűségprogram  uPont  Uponor  épületgépész  hűségprogram  szerelő  gépészkivitelező  Uponor&More