proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tudjuk mit tesz idén nyáron! - LB-Knauf homlokzatfelújítási kampány


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. május 29.

Az akció 2014. június 29-ig tart


Homlokzatfelújítási megoldások kiadvány
Közérthető tájékoztató a 40 leggyakoribb problémáról és megoldásról.

 
Ez az átfogó kiadvány, a kezdetektől a befejezésig, a különböző ingatlantípusokra lebontva mutatja, be a homlokzatoknál jelentkező 40 leggyakoribb problémát és azok legkorszerűbb, megoldásait. Különösen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy kiadványuk a laikusok számára is érthető legyen, így aki szeretné érteni és követni az ingatlana felújításával megbízott kivitelezők munkáját, könnyedén megszerezheti az ehhez szükséges alapismereteket.

Jellemző homlokzatfelújítási példák:
  • esztétikai felújítások, festés, újraszínezés
  • hőszigetelés
  • szerkezeti felújítások, módosítások
  • betonjavítás
  • nedves, sóterhelt falak javítása
Kiadvány igénylés: www.lb-knauf.hu/homlokzatfelujitas/

Online kalkulátorok
Könnyen érthetően a részletekről

 
Homlokzatfelújítási kalkulátor
A homlokzatfelújítás-kalkulátor laikusok számára is könnyen kezelhető program. A Magyarországon legjellemzőbb épülettípusokra lebontva, lépésről-lépésre mutatja be a szükséges és választható anyagokat, technológiákat, számszerűsítve a mennyiségeket.
www.lb-knauf.hu/homlokzatfelujitaskalkulator

Hőszigetelési kalkulátor
Összehasonlíthatóak a különböző anyagokból készülő hőszigetelő-rendszerek, megismerhetőek a jelenlegi és jövőbeli szabványok, előírások. A szükséges anyagok mennyiségének pontos kiszámítása után azonnal árajánlatot is lehet kérni.
www.lb-knauf.hu/hoszigeteleskalkulator

Színezővakolat választó
A Magyarországon legjellemzőbb épülettípusok közül választva számtalan szín és színkombináció kipróbálható, ráadásul különböző felületi struktúrák is választhatóak egy kattintással. A kalkulátor szabad teret biztosít a felhasználó fantáziájának, az elképzeléseinek.
www.lb-knauf.hu/inspiration

Helyszíni tanácsadás

 
Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás homlokzatfelújításhoz, hőszigeteléshez.
Zöld szám: 06 80 949 501
vevoszolgalat@lb-knauf.hu

Ingyenes helyszíni állapotfelmérés, konzultáció és tanácsadás keretében - az akció időtartama alatt, Magyarország területén - felkészült szakembereiktől bárki választ kaphat a homlokzatfelújítással, hőszigeteléssel kapcsolatos kérdéseire. Legyen akár laikus vagy kivitelező, mérnökeiktől konkrét javaslatokat kap az adott ingatlan esetében legmegfelelőbb és legkorszerűbb megoldások, technológiák és az esetleges hibalehetőségek vonatkozásában.
www.lb-knauf.hu/homlokzatfelujitas

Ha az akcióval kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek termékkategóriában
További hírek a Festékek, bevonatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  LB-Knauf  Lasselberger-Knauf  homlokzatfelújítás  homlokzat  kalkulátor  tanácsadás