proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach XXL akció ajándék tetőbiztonsági berendezésekkel


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. április 08.

Az akció 2014. május 31-ig érvényes


Vásároljon 2014. április 1. és május 31. között Tondach XXL kerámia tetőcserepet, és megajándékozzák Önt a jogszabályok által előírt tetőbiztonsági berendezésekkel!
Ha regisztrál, és a regisztráció során kapott egyedi azonosító kóddal az akciós időszakban Tondach XXL kerámia tetőcserepet vásárol bármely magyarországi Tondach Márkakereskedésben, és az Ön által vásárolt mennyiség legalább 100 m², akkor választhat egyet alábbi tetőbiztonsági termékeik közül, melyet ajándékba adnak Önnek.

A választható termékek:

Tondach univerzális tetőkibúvó ablak
(45 x 55 cm, piros vagy sötétszürke színben)
 
55.000,- Ft helyett 0,- Ft-ért*
A nem beépített tetőkre is kötelező ablakot beépíteni, hogy a kéményseprők ki tudjanak jutni a tetőre, és a kéményt az előírásoknak megfelelően, rendszeresen ellenőrizni tudják. Ehhez nem megfelelő a más műszaki tulajdonságokkal rendelkező tetőablak, egy tetőkibúvó ablak beépítése szükséges, melynek rendeltetése tetőkibúvás, bevilágítás, szellőztetés.

Tondach univerzális járórács garnitúra
(80 vagy 40 cm széles)
 

26.900,- Ft/22.590,- Ft helyett 0,- Ft-ért*
A kéményseprők által tetőjárdának is nevezett járórács biztosítja a kémény megközelíthetőségét. A szélesebb járórács, melyből egy kéményhez egy db beépítése javasolt, a kémény melletti munkavégzéshez biztosít mozgásteret, a keskenyebb járórácsot pedig lépcsőszerűen kell beépíteni, ez a kéményhez való feljutást szolgálja.

Tondach biztosító kampó
 

21.590,- Ft helyett 0,- Ft-ért*
A tetőn ellenőrzési vagy javítási munkákat végző szakemberek a biztosító kampóhoz tudják kikötni magukat vagy abba tudják beakasztani a létrájukat, hogy a munkálatok alatt ne veszélyeztessék sem a maguk, sem mások testi épségét.

Ha az Ön által vásárolt cserép mennyisége meghaladja a 200 m²-t, akkor a fenti termékek közül kettőt választhat ajándékba, hogyha pedig 300 m²-nél is nagyobb tetőfelületre elegendő a vásárolt tetőcserép, akkor akár 3 terméket is választhat azzal a feltétellel, hogy az egy vevő által vagy egy szállítási címre történő vásárlás esetén a választott tetőbiztonsági ajándékcsomag csak egy tetőkibúvó ablakot tartalmazhat.

*A feltüntetett árak 27% áfát tartalmazó bruttó árak. Az ajándék tetőbiztonsági berendezések árát az akciós időszakban vásárolt tetőcserepek ára tartalmazza.
Az akciós vásárlás csak előzetes regisztrációval lehetséges.
Regisztrációs vonal: +36/40/27-37-37 (40/CS-ER-ÉP)
Regisztráció e-mailben:akcio@tondach.hu
Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Az akció részletei a www.tondach.hu oldalon elérhetőek.

Az akcióban szereplő XXL tetőcserepek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha az akcióval kapcsolatban árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  XXL  tetőbiztonsági  berendezés  tetőcserép  tetőcserepek