proidea.hu online termékinformációs katalógus

Készletkiárusítási akció Terca burkoló és klinkertéglákra


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. augusztus 15.

A Wienerberger akció a készlet erejéig, illetve az akció visszavonásáig érvényes

Tartós, időjárásálló - esztétikus homlokzatburkolatot szeretne? Most igazán kedvező áron juthat a Terca téglaburkolatokhoz!
A Wienerberger Téglaipari zRt. kereskedőpartnereivel közösen Terca készletkiárusító akciót hirdet. Az akció 2012. augusztus 1-jétől a készlet erejéig, illetve az akció visszavonásáig érvényes.


Az akció keretében megtalálható termékválasztékot letöltheti innen vagy az építőanyag-kereskedésben megtalálható szórólapban tekinthetik meg.

Hol vásárolhatóak meg a termékek?
A termékek a Wienerberger szerződött kereskedőpartnereinél vásárolhatóak meg, pontos információért kérjük hívja az információs vonalat - az 1/464-7040-es számon.

Árak, szállítási feltételek:
A termék akciós árairól, a szállítás feltételeiről minden esetben a kereskedő ad felvilágosítást.

Vásárlási információk:
A termékek valós színárnyalatai eltérhetnek a nyomdai kiadványokban vagy a honlapon megjelenő színtől! Vásárlás előtt kérjen kereskedőpartnerüktől mintaterméket, és győződjön meg a termék pontos színéről!
A készletkiárusítás keretében kínált termékek a normál 2012-es termékválasztékban nem találhatóak meg! Részletes műszaki információ az akciós termékekről szintén az információs vonalon (1/464-7040) kérhető.
    Miért érdemes a Terca Téglaburkolatokat használni?
  • Többrétegű falazatként kiváló épületfizikai tulajdonságokat kölcsönöz az épületnek: a falazat jobb hőszigetelő, hőtároló és hangszigetelő képességű lesz
  • Természetes, környezetbarát anyag
  • Időtálló és tartós megoldás, nagy ellenállóképesség: kopás-, fagy-, és saválló
  • Csekély a karbantartási igénye
  • Gazdag szín-, forma- és felületválasztékban érhető el
Falburkoló téglák és klinker téglák
A Terca Téglaburkolatok homlokzati téglái alapanyaguk, gyártástechnológiájuk és mechanikai tulajdonságaik szerint két csoportra oszthatók: burkoló-, és klinkertéglákra. Alkalmazási területük azonos, eltérés keménységükben, nyomószilárdságukban, vízfelvételükben és savállóságukban mutatkozik. A klinkertéglákat magasabb hőfokon égetik, nagyobb nyomószilárdságúak, kisebb a vízfelvételi képességük, fokozottabban állnak ellen a külső hatásoknak.
A Terca burkolatokról bővebb információt a hír alatti termékképre kattintva kaphat, ha az akcióval kapcsolatban árajánlatot, további tájékoztatást szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  wienerberger  terca  burkolat  homlokzatburkolat  klinkertégla