proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK akció a kifutó termékekre


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. november 26.

Az akció a készlet erejéig érvényes

A RAVAK akció keretében kedvező áron vásárolhatók meg kifutó termékeik, amíg a készlet tart. Részletekről és az aktuálisan elérhető készletről tájékozódjon a RAVAK webáruház oldalán.
RAVAK kifutó termékek - a készlet erejéig
A RAVAK termékekről bővebb információt talál a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben további információra vagy árajánlatra van szüksége, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Termékcsalád  RAVAK kádak

A kis méretű fürdőszobákba már 120 cm-től kezdődően találhatók kádak, amelyek kádparavánnal is bővíthetők. Így kis alapterületen lehetőség van fürdésre és a kényelmes zuhanyozásra is. A nagy területű fürdőszobákba inkább a designkádak illenek, amelyek lehetnek szimmetrikusak vagy aszimmetrikusak, egészen 190 cm hosszig. Az okos kialakítású formák és belső terek a RAVAK kádak nagy többségénél egyesíti a kád és egy zuhanyozósarok funkcióját - az adott kialakításnak megfelelően maximális területet biztosít a fürdéshez és a zuhanyozáshoz is. A kádak többsége kádparavánnal bővíthető, amely meggátolja a víz kifröccsenését. A kádak többsége valamelyik RAVAK koncepció eleme, így a fürdőszoba kialakításánál rengeteg további kiegészítő (csaptelep, mosdó, fürdőszobabútor) közül lehet választani, melyek formatervükben tökéletesen illeszkednek a kádhoz.

Termékcsalád  RAVAK fürdőszobabútorok

A bútorok hosszú életű időtartamát a szekrények falait alkotó speciális impregnálással ellátott pozdorjalapok biztosítják, amelyeknek köszönhetően a bútorok a fürdőszoba extrém nedves környzetének is ellenállnak. Az ajtók két alap lakkréteggel vannak kezelve, majd egy fedő lakkréteg következik vízhatlan, fényes, fehér poliuretán festékből. Minden RAVAK szekrényt BLUM hidraulikus teleszkóppal, HETTICH sínnel és SALICE pántokkal, ütközőkkel látnak el. Kiváló minőségű zárakról van szó, ami biztosítja az ajtók hibamentes nyitását és zárását a bútorok egész élettartama alatt. A bútorok kialakítása és a speciális RAVAK felületkezelés megkönnyítik a gondoskodást. A bútorok takarítását könnyíti a fogók nélküli kialakítás, amely nem zavar tisztítás közben. Minden RAVAK bútort összeszerelt állapotban szállítanak. A bútorok falra is akaszthatók vagy kiegészítőnek lábak is vásárolhatók hozzájuk (kivéve a Classic és Evolution bútoroknál).

Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  akció  fürdőkád  zuhany  mosdó