proidea.hu online termékinformációs katalógus

Őszi színek akció Zenit és új Synus tetőcserepekkel


2019. augusztus 28.

A Terrán akciója 2019. augusztus 21-től október 31-ig vagy visszavonásig érvényes

Válassza a Terrán könnyű és erős új Synus tetőcserepeit prémium felületkezeléssel most akciós, bevezető áron.
A család és az otthon védelme a Terrán számára természetes, ezért mostantól a legnépszerűbb és legkönnyebb Synus tetőcserepek Korall és Mocca színben Resistor, valamint Moon színben ClimaControl felületkezelési eljárással is elérhetők. Szerezze be őket most óriási kedvezménnyel, 50 év garanciával!

Synus Moon tetőcserép Clima Control felületkezeléssel 440 Ft/db helyett 299 Ft/db áron.
Anyagszükséglet: 9,80-10,42 db/m²

Synus Moon tetőcserép Clima Control felületkezeléssel

Synus Korall és Mocca tetőcserép Resistor felületkezeléssel 420 Ft/db helyett 279 Ft/db áron.
Anyagszükséglet: 9,80-10,42 db/m²

Synus Korall és Mocca tetőcserép Resistor felületkezeléssel

Kifinomult ízlés, letisztult stílus kedvezményes áron
Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb igényekre fejlesztve. Ezek a cserepek új irányzatot teremtenek a tetőfedésben.

Az őszi színek akció keretében a Zenit Resistor felületkezelésű cserepek, illetve a Zenit Clima Control Moon matt tetőcserép rendkívül kedvező áron, 319 Ft/db áron vásárolható meg a Terrán márkakereskedőinél!

Zenit Resistor és Clima Control felületkezelésű tetőcserepek


Az akciós kiadványt itt nézheti meg.


Miért jó választás a Terrán tető?
  • Közel 100 év gyártási tapasztalatával és tudásával, kiváló minőségű termékeket gyártanak, évente több mint 50 millió darabot.
  • Magyarországon elsőként biztosítanak betontermékeikre 50 év garanciát.
  • Közép-Európa egyik legmodernebb gyártástechnológiájával készítik tetőcserepeiket, melyeket 9 ország piacán értékesítenek.
  • A 100 %-ban magyar családi tulajdonban lévő Terrán márka napjainkra 9 ország piacán lett ismert és elismert.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán története visszanyúlik egészen a 20. század elejéig, amikor Mészáros Kálmán belefogott a beton tetőcserépgyártásba, a ma Szlovákiához tartozó Negyeden. A családi vállalkozást később fia, Mészáros Vilmos vitte tovább a Baranya megyei, régi iparos hagyományokkal rendelkező Bóly városában. Ekkor már felváltotta a kézi erőt egy félautomata gépsor. A gyors és folyamatos technológiai fejlődés 1997-től indult el, amikor is belépett a vállalkozásba a család harmadik generációja. 2000-ben a vállalkozás átlépte az országhatárt és nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. Első állomásként a gyökerekhez visszatérve Szlovákia (Mediterran Slovakia sro.), majd Horvátország Mediterran Crijep d.o.o) és Románia (Mediterran Rom. srl.) következett. 2019-re a cégcsoport termékei már kilenc országban váltak elérhetővé, valamint négy különböző gyártósorról kerülnek a vásárlókhoz. Ezekből - a ma már teljesen automata gyáregységekből - kettő Magyarországon (Bóly, Kunszentmiklós), egy a szlovákiai Farkasdon, egy pedig a romániai Aranyosgyéresen található, ahol a gépek fáradhatatlanul készítik a Terrán tetőcserepeket. A folyamatosan növekedő piaci helyzetre válaszként már épül a vállalat 5. gyáregysége a kunszentmiklósi üzem mellé.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Terrán  Őszi  színek  akció  Zenit  Synus  Clima  Control  Resistor  tetőcserepek  betoncserép  korall  mocca  moon