proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab Rainline ereszcsatornák 25% kedvezménnyel


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. április 03.

Az akció 2019. április 1-től május 17-ig tart

Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer - tavaszi akció 2019 Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik vagy most épít, akkor a Lindabnál jó helyen jár. Eredeti, megbízható svéd minőség, több évtizedes tapasztalattal.

A tavaszi akció keretein belül 2019. április 1. és május 17. között, 25% kedvezményt biztosítanak minden Rainline ereszcsatornára.

Továbbá 20% kedvezményt biztosítanak a cserepeslemezekre (Classic vagy Classic Matt bevonatos LPA-L), az előkorcolt fémlemezfedésekre (SRP Click), a ROCA kőzúzalékos lemeztermékekre és kiegészítőikre.

Az akcióval kapcsolatos további részletek miatt és a vásárlással kapcsolatban kérjük, keresse a Lindab Márkakereskedőket vagy a területileg illetékes Lindab munkatársat!

A Lindab ingyenes kiszállítást és lerakodást biztosít, amennyiben Ön minimum 80 m² komplett tetőt rendel bármely Lindab Márkakereskedőtől. A megrendelt áru helyszínre szállítása és lerakodása darusautóval történik, egy előre egyeztetett időpontban. Ha a megrendelés során Ön megadja a mobil telefonszámát, úgy SMS-ben értesítik rendelése elkészültéről, valamint lehetősége van a szállítási részleteket előre egyeztetni.

Az egyedi szállítási ajánlat az akció időtartama alatt, 2019. április 1-től május 17-ig érvényes, az akciós kiszállítást 2019. május 31-ig biztosítják a fenti feltételek mellett.

A szállítási ajánlat minimum 80 m² feletti komplett LPA-L, SRP Click vagy ROCA komplett tető rendelés, valamint legalább 3 kiegészítő termék (alátét fólia, csavar, síklemez vagy szegély), rendelése esetén érvényes.

Az akciós termékeket a Lindab kereskedőknél tudja megvásárolni, további pontos részletekről kérjük, érdeklődjön a kereskedőknél vagy hívja a Rainline Expert munkatársakat:

Péter Balázs: 06-20/285-7551 (Budapest, Pest és Nógrád megye)
Szalai Zoltán: 06-30/600-1502 (Fejér, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Zala és Somogy megye)
Pecsenye Gábor: 06-20/507-4846 (Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megye)
Lévai Mihály: 06-20/299-3570 (Tolna, Baranya, Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megye)

A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek, a Lindab Topline cserepeslemezek és a Lindab Seamline síklemezes tetők letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 100
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 26 éve van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
Kulcsszavak:  Lindab  Rainline  ereszcsatorna  rendszer  cserepeslemez  Classic  előkorcolt  fémlemezfedés  SRP  Click  ROCA