proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier tavaszi termékkínálat 2019


2019. március 26.

A tavaszi termékkínálat 2019. június 28-ig, illetve a készlet erejéig érvényes

Legyen szó térkövezésről, új, modern kéményrendszerről, vagy minőségi falazóelemről, a Leier most is jó választás az építkezésekhez és a tavaszi felújításokhoz. Lapozzon bele a tavaszi termékkínálatukat tartalmazó katalógusukba, melyben számos terméküket kedvezményes áron kínálják.

A tavaszi termékkínálat katalógus megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Leier tavazi termékkínálat 2019

A Leier termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  tavaszi  akció  termékkínálat  térkő  kémény  falazóelem  térburkolat  díszburkolat  szegélykő  rézsűkő  virágtartó  kerti  zuhanytálca  falazókő  paliszád  kerítéskő  tégla  magaságyás  kéményrendszer  betoncserép