proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier őszi termékkínálat 2018


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. október 24.

Az őszi termékkínálat 2018.12.03-ig érvényes

Legyen szó térkövezésről, kertépítésről, új, modern kéményrendszerről, tetőfedésről vagy minőségi falazóelemekről, a Leier most is jó választás az őszi felújításokhoz, építkezésekhez. Lapozzon bele az őszi termékkínálatukat tartalmazó katalógusukba, melyben számos terméküket kedvezményes áron kínálják.

Az őszi termékkínálat katalógus megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Leier őszi termékkínálat 2018

A Leier termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  őszi  termékkínálat  díszburkolat  Durisol  virágtartó  betoncserép  térburkolat  térkő  térkő  szegélykő  kerítéskő  rézsűkő  paliszád  kémény  tetőcserép  falazóelem  tégla  kaiserstein