proidea.hu online termékinformációs katalógus

A HAJDU 15%-os kedvezménnyel kínálja termékeit a Construmán


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. március 28.

Indirekt fűtésű forróvíz- és puffertárolók, valamint szolár rendszerek

HAJDU akció a Construmán
A HAJDU 1996-tól gyárt szolár tárolókat, 2002 óta forgalmaz komplett termikus szolár (napkollektoros) rendszereket használati melegvíz előállításra és fűtésrásegítésre. 2008-ban megjelentek a palettán a kondenzációs gázkazánok, 2009-ben a fatüzelésű (vegyestüzelésű) kazánok, 2010-ben a fűtési puffertárolók. 2010 végén a fatüzelésű kazánok kiegészültek pelletégővel is. Így a század második évtizedére már tisztán HAJDU termékekkel megvalósítható pl. egy olyan rendszer, ahol a fűtést és a melegvizet egy kombi puffertároló szolgáltatja, amelyet egy pelletégős fatüzelésű kazán vagy akár kondenzációs gázkazán fűt és napkollektorok biztosítják a tartály előmelegítését.

Hajdu megújuló energiával
  • elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók
  • hőszivattyús tárolók
  • puffertárolók
  • kondenzációs gáz- és vegyes tüzelésű kazánok
  • szolár rendszerek, napkollektorok
  • mosógépek, centrifugák
A HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. várja sok szeretettel az érdeklődőket a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő Hungarotherm Kiállításon, a G pavilon 201 E standján.
A HAJDU indirekt fűtésű forróvíz- és puffertárolókra, valamint szolár rendszerekre 15% kedvezményt biztosítanak.
A HAJDU indirekt fűtésű forróvíz- és puffertárolókkal, valamint szolár rendszerekkel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  hajdu  indirekt  fűtésű  forróvíztároló  puffertároló  szolár  rendszerek