proidea.hu online termékinformációs katalógus

Gerard tetőcserepek vásárlásakor a fedéshez szükséges tetőfóliát most ajándékba adják


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. szeptember 12.

Az akció 2012. szeptember 10. és október 5. között érvényes

Aggódik, hogy kibír-e régi tetőfedése még egy téli szezont? Félve lesi, hogy beázik-e a tető, vagy hogy szétfagy-e majd a régi pala? Vajon állja-e még az erős szeleket a tetője? Ne aggódjon tovább ezen, inkább gyorsan cseréljen! Érdemes már most gondolni a hideg időkre! Ráadásul, ha most vásárol Gerard tetőcserepet, tetőfóliát adnak hozzá ajándékba. Az akcióban a Gerard tetőcsalád valamennyi színe és formája részt vesz.
Vásároljon több, mint 100 m² Gerard tetőcserepet és a fedéshez szükséges tetőfóliát most ajándékba kapja.

Az akció érvényes: 2012. szeptember 10. és október 5. között

Mit kell tennie, hogy megkaphassa az ajándék tetőfóliát?
Az ajándék érvényesítéséhez Önnek nem kell mást tennie, mint 2012. szeptember 10. és október 5. között felkeresnie a lakóhelyéhez legközelebbi Gerard viszonteladót és megrendelni minimum 100 m² Gerard tetőcserepet, színtől-formától függetlenül.
Ekkor a tetőfedéshez szükséges tetőfóliát ingyenesen biztosítják Önnek, azt a tetőcseréppel együtt automatikusan fogja megkapni.
Ezután jöhet eső, vagy bármilyen fagy, fújhat a szél, Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a Gerard tetőcsalád által nyújtott biztonságot - 50 év garanciával.

A megváltozott időjárás viszonyok eredményeképpen egyre nagyobb jelentőséggel bír a tető megfelelő átszellőztetése, melynek egyik kulcsfontosságú eleme a magas minőségű tetőfólia. A Gerard üzleti filozófiája szerint, a kiváló minőségű Gerard termékekhez, szintén kiváló minőségű tetőfólia dukál. A termékkínálatban szereplő Gerard feliratos tetőfólia ilyen, hiszen gyártója a német Dörken vállalat, akinek termékei köztudottan a lehető legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesznek.

Ha a Gerard tetőcserép akcióval kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Kereskedelmi iroda: H-8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14.
Fax: +36 88 552 830
Mobil: +36 30 334 1895
E-mail:
Web: www.gerard.hu
Mészáros Ede
kereskedelmi képviselő, Bp. és Nyugat-Magyarország +36 30 670 0161
   
   
   
Európai gyár: 8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14
T: +36 88 552 800, F: +36 88 552 888

Az anyavállalat már 50 éve elkötelezettje a környezettudatos termékgyártásnak. A Gerard termékek gyártástechnológiáját Új-Zélandon, a világ egyik legtisztább, iparilag legkevésbé szennyezett környezetében fejlesztette ki, és ezt a környezetbarát technológiát telepítette Magyarországra is. A Várpalotán működő európai üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártják. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.
Márkanevek: Gerard
További hírek a Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ahi  roofing  gerard  tetőcserép  tetőfólia  tetőfedés