proidea.hu online termékinformációs katalógus

Flex Tools szerszámok akcióban


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. március 13.

Az akció 2019.08.15.-ig érvényes

Megjelent a Flex Tools Kft. legújabb akciós katalógusa, melyben - a Flex GE 5 R hosszú szárú fal- és mennyezetcsiszoló gép mellett - már a piacon elérhető legkorszerűbb, cserélhető excenteres csiszolófejjel ellátott fal- és mennyezetcsiszoló Giraffe®, a GE7 típusjelzésű gép is megtalálható.

Az akciós katalógus eléréséhez kattintson a képre:
Flex Tools akciós katalógus 2019.02.15. - 08.15.

A Flex GE 5 R hosszú szárú fal- és mennyezetcsiszoló gép letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Flex Tools Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2000 Szentendre, Kőzúzó u. 7.
Telefon: +36 20 852 6104
E-mail:
Web: http://www.originalflex.hu
Dombai Krisztián
ügyvezető +36 20 852 6101
   
   
1922-ben Hermann Ackermann és Hermann Schmidt gyárat alapítottak Stuttgart-Bad Cannstatt-ban, hogy gyártsák és eladják új terméküket: az MS6 kézi csiszológépet, a középpontban egy elektromos motorral, mely egy flexibilis tengelyt hajtott meg. Ez az újítás az alapja a termékcsoportnak, melynek neve Flex lett. Ez a mai Flex márkanév és egy ige eredete, mely a mindennapi német szókincs nélkülözhetetlen része lett.
Márkanevek: Flex
További hírek a Kéziszerszámok termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Flex  Tools  Flex  Giraffe®  Flex  G5  R  G7  fal-  és  mennyezetcsiszoló  kéziszerszámok  gép  originalflex  szerszám  akció