proidea.hu online termékinformációs katalógus

Felső harmadban nyíló Roto ablak óriási kedvezménnyel


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. május 07.

Az akciós ár 2019. május 31-ig érvényes

Szikrázó tavaszi napsütés vagy finoman árnyékolt terek a tetőtérben? Élvezze mindezt a Roto felső harmadban nyíló - most akciós - fa tetőtéri ablakával!

Roto Designo R79 billenő tetőtéri ablak

A 38° nyitási szöggel rendelkező, akár 20-65°-os tetőhajlásszög esetén is beépíthető R79-es tetőablak nem nyílik a térbe, ergonómilailag kényelmes fogású kilincsével mégis kényelmesen elérhető akár magas beépítésnél is.

Árnyékolók és szúnyogháló használata mellett is kényelmet biztosít, s garantált 1,1 Uw energiahatékonyságával otthonunk energiafogyasztását is visszaszorítja. Tetőtéri helyiségeink kellemes hőmérsékletét a 3-rétegű standard üveg kialakítás és a termékhez tartozó Hőszigetelő Csomag garantálja.

15 év szavatosság mellett 2019. május 31-ig most mindössze 79.880 Ft-os* áron cserélheti le elavult ablakait.
*Az ár a WDF R79 H WD 7/11-es kivitelére vonatkozik és az Áfá-t tartalmazza. A tetőablak beépítéséhez burkolókeret szükséges.

Keresse a Roto kereskedő partnereinél!

Roto Designo R79 billenő tetőtéri ablak

A Roto Designo R7 billenő tetőtéri ablak katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben további információt szeretne kérni a Roto Elzett Kft. - Tetőablak üzletág munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9461 Lövő, Kossuth L. u. 25.
Bemutatóterem: H-2400 Budaörs, Keleti u. 7. (BWT irodaház)
E-mail:
Web: http://hu.dst.roto-frank.com/
Ügyfélszolgálat
   
   
   
Az 1935-ben alapított Roto ma gyáraival és leányvállalataival Japántól Új-Zélandig, az USA-tól Franciaországig világszerte jelen van. A Roto 35 évvel ezelőtt, a világon elsőként fejlesztette ki a felnyíló tetőtéri ablakot. A Roto Frank konszern két üzletágra tagolódik: A Roto épületelemek üzletág az egyik legjelentősebb szereplője a tetőtéri ablakok, tetőkibúvó ablakok és padláslépcsők piacának. Ezt a választékot teszi teljessé a szolárkollektor és fotocella rendszer. A Roto vasalatok üzletág világszerte az egyik vezető gyártója az ablak- és ajtóvasalatoknak. A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. alapítása lövői központtal 2003-ban történit. Feladata Magyarország és a délkelet-európai régió ellátása Roto termékekkel. A magyar vállalat jogelődei és a ROTO Frank AG. kapcsolata 1982-re nyúlik vissza. A cég ISO 9001/2000 minőségi tanúsítással rendelkezik.
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  roto  designo  r79  tetőablak  tetőtéri  ablak  billenő