proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ajándék alapozófesték Bachl Extrapor 100H vagy Bachl Extrapor 80 grafitos homlokzati hőszigetelés rendelésekor


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. július 24.

Az akció időtartama: 2018. július 20. – október 31.

Miért válassza új és régi épületek hőszigetelésére a grafitszemcsével dúsított, Bachl Extrapor polisztirol lapokat?
  • A hagyományoshoz képest 20%-kal hatékonyabb hőszigetelés
  • Energia- és költségmegtakarítás
  • Gyorsabb megtérülés
  • Jelentősen növeli a ház értékét
Miért ajánlott az alapozófesték használata?

A grafitos polisztirol lapokat sötét színük miatt fokozottan védeni kell a közvetlen napsugárzás okozta felmelegedés káros hatásaitól. Az erős napsugárzás az anyag felső oldali felmelegedéséhez, ezáltal akár deformálódáshoz is vezethet. A fentiek elkerülése végett javasolt az anyag hősugárzástól védett tárolása, a kivitelezés során fényvédő hálóval történő védelme, a felhelyezést követően pedig a lapok felületére felhordott világos alapozófesték használata, mely a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt a hőszigetelés számára.

Az alapozófesték anyagszükséglete alapfelülettől függően kb. 0,2 – 0,4 kg/m².

A festék eltartható száraz, hűvös fagymentes helyen tárolva 6 hónapig.

Az akcióval kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal a Bachl Kft. szaktanácsadó kollégáit.
Bachl Extrapor homlokzati hőszigetelés  akció A Bachl Extrapor EPS lapok adatlapjait elérheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Bachl Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-5091 Tószeg, Parkoló tér 21.
Telefon: +36 56 586 500
Fax: +36 56 586 498
E-mail:
Web: www.bachl.hu
Varga Tamás
értékesítési és műszaki szaktanácsadó +36 30 598 0835
   
   
   
A Bachl család vállalkozása 1926-ban téglagyártással indult Németországban. A második világháború után folyamatos növekedés következett, így a tradicionális családi vállalat több mint 1400 alkalmazottat foglalkoztató nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát: a bajorországi Röhrnbach-ban található cégközponton kívül összesen 14 gyártóbázist és számos kereskedelmi képviseletet működtet. A Bachl tevékenységi köre az építőanyagok, szigetelőanyagok, fóliák, szerkezeti elemek és műpalák előállításától, a tervezésen, illetve magas- és mélyépítésen át a kulcsrakész kivitelezésig terjed. A Bachl termékek kiváló műszaki tartalmuk és kedvező ár-érték arányuk miatt a német, az osztrák, a cseh és a magyar építőanyag-piac meghatározó szereplői.
Kulcsszavak:  Bachl  Kft  Bachl  Extrapor  80  Bachl  Extrapor  100H  grafitos  homlokzati  hőszigetelés  hőszigetelő  lemez  polisztirol  EPS  grafitszemcse  alapozófesték