proidea.hu online termékinformációs katalógus

Austrotherm Grafit® Reflex homlokzati hőszigetelő akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. április 07.

Az akció 2019. április 30-ig érvényes

Austrotherm Grafit® Reflex hőszigetelés akció

Az időjárás gyakran hátráltatja a kivitelezést, de most már elég meleg van ahhoz, hogy elkezdjük a házak szigetelését. A tavaszindító munkák elősegítésére az Austrotherm Kft. április 30-ig kedvezményes akciót hirdet az Austrotherm Grafit® Reflex homlokzati hőszigetelő lemezekre. Ízelítőül az akciós árakból:
  • 2.870 Ft / m² / 12 cm
  • 3.550 Ft / m² / 15 cm
  • 4.655 Ft / m² / 20 cm
Az Austrotherm Grafit® Reflex egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont Grafit® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A Grafit Reflex® különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen. A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a Grafit® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezekkel, de alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Az Austrotherm Grafit® Reflex homlokzati hőszigetelő lemez katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha bővebb információt szeretne kérni az Austrotherm Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9028 Győr, Fehérvári u. 75.
Telefon: +36 96 515 114
Fax: +36 96 515 120
E-mail:
Web: www.austrotherm.hu
Kruchina Sándor
vezető szaktanácsadó  
   
   
   
Az Austrotherm Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. Győrben, a házgyár területén kezdődött meg a termelés 1991. márciusában. A folyamatos gyártmányfejlesztés és az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyár beindítását is.
Márkanevek: Austrotherm EPS, Austrotherm XPS, Expert, Expert Fix, Expert Drén, Expert geodrén, Grafit
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Austrotherm  Grafit®  Reflex  homlokzati  hőszigetelő  hőszigetelés  expandált  polisztirol