15-30%-os akció egyes Villeroy & Boch zuhanytálcákra

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A Villeroy & Boch márka esetében, az ismert akril mellett, kerámiából és Quarylból is választhatók zuhanytálcák

Villeroy & Boch zuhanytálcák
Villeroy & Boch zuhanytálcák
Galéria

Az akril ma már egy ismert és népszerű anyag a fürdőszobákban, mind kádak, mind zuhanytálcák gyártása esetén. Ebből a jól formázható, kellemes tapintású, színtartó anyagból a Villeroy & Boch is számos kádat és zuhanytálcát készít. Az Architectura, O.novo és Subway zuhanytálcákra az akció alatt, fehér (01) szín rendelése esetén 20%-os engedményt biztosítanak.

A Quaryl a Villeroy & Boch saját fejlesztésű anyaga, amely kvarc és akril folyékony keveréke. Szemben az akrillal a Quaryl öntési eljárással készül, így lehetőség van nagyon precíz és különleges formák kialakítására. Az akrilhoz hasonlóan kellemes tapintású és színtartó anyag a Quaryl, ugyanakkor egy szilárd és masszív megoldásról beszélhetünk. A Villeroy & Boch az elmúlt 25 évben számos kádat és zuhanytálcát alkotott Quarylból, amelyek számtalan dizájn díjat gyűjtöttek be.

A Quarylból készült zuhanytálcák közül a Futurion flat és Squaro kollekciók most 30%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg fehér (01) színben.

A Villeroy & Boch, amely idén ünnepli a 270. születésnapját, jelentős, több évszázados hagyományokkal rendelkezik a kerámiák gyártása területén. Így nem meglepő, hogy a kerámia, mint anyag a zuhanytálcák területén is megjelenik. A Lifetime plus kollekcióra 15%-os kedvezményt biztosítanak az akció ideje alatt.

A fentiek mellett, ha valaki a különleges motívumokkal ellátott kerámia Subway Infinity ViPrint zuhanytálcát vásárol, minden megvásárolt tálcához 2 db Townhouse motívummal ellátott törölközőt kap ajándékba.

A Villeroy & Boch szanitereket megismerheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, katalógust vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Villeroy & Boch szaniterek
4 termék

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...