proidea.hu online termékinformációs katalógus

15-30%-os akció egyes Villeroy & Boch zuhanytálcákra


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. július 30.

A Villeroy & Boch márka esetében, az ismert akril mellett, kerámiából és Quarylból is választhatók zuhanytálcák

Villeroy & Boch zuhanytálcák

Az akril ma már egy ismert és népszerű anyag a fürdőszobákban, mind kádak, mind zuhanytálcák gyártása esetén. Ebből a jól formázható, kellemes tapintású, színtartó anyagból a Villeroy & Boch is számos kádat és zuhanytálcát készít. Az Architectura, O.novo és Subway zuhanytálcákra az akció alatt, fehér (01) szín rendelése esetén 20%-os engedményt biztosítanak.

A Quaryl a Villeroy & Boch saját fejlesztésű anyaga, amely kvarc és akril folyékony keveréke. Szemben az akrillal a Quaryl öntési eljárással készül, így lehetőség van nagyon precíz és különleges formák kialakítására. Az akrilhoz hasonlóan kellemes tapintású és színtartó anyag a Quaryl, ugyanakkor egy szilárd és masszív megoldásról beszélhetünk. A Villeroy & Boch az elmúlt 25 évben számos kádat és zuhanytálcát alkotott Quarylból, amelyek számtalan dizájn díjat gyűjtöttek be.


A Quarylból készült zuhanytálcák közül a Futurion flat és Squaro kollekciók most 30%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg fehér (01) színben.

A Villeroy & Boch, amely idén ünnepli a 270. születésnapját, jelentős, több évszázados hagyományokkal rendelkezik a kerámiák gyártása területén. Így nem meglepő, hogy a kerámia, mint anyag a zuhanytálcák területén is megjelenik. A Lifetime plus kollekcióra 15%-os kedvezményt biztosítanak az akció ideje alatt.

A fentiek mellett, ha valaki a különleges motívumokkal ellátott kerámia Subway Infinity ViPrint zuhanytálcát vásárol, minden megvásárolt tálcához 2 db Townhouse motívummal ellátott törölközőt kap ajándékba.

A Villeroy & Boch szanitereket megismerheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, katalógust vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Villeroy & Boch szaniterek

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  zuhanytálca  Quaryl  Architectura  O  novo  Subway  Futurion  flat  Squaro  Lifetime  plus  Subway  Infinity  ViPrint