BILKA

BILKA GOTIC cserepeslemez

A GOTIC 0,45 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. A GOTIC fémcserepet 500–7000 mm-es hosszban szállítják, 29-féle színárnyalatban gyártják, így tökéletes tetőt választhatunk bármely épület számára. Modern kialakítású és anyagú tető megvalósításához a GOTIC fémcserép modell a megoldás. A sok évvel ezelőtt felhúzott építmények új, modern és ellenálló tetőzetet kaphatnak a jellegzetes építészeti stílus negatív befolyásolása nélkül. Ugyanakkor azok is könnyedén választhatnak majd tetőt, akik a Kárpát-medencére jellemző építészeti stílusjegyeket hordozó új házat szeretnének felépíteni. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

  • fényes vagy matt festékbevonat
  • 25 mm profilmagasság
  • 25-féle színárnyalat

Letöltések

BILKA GOTIC - GranjdeMat, - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 2.5 MB
BILKA GOTIC - GranjdeMat,
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Műszaki adatok

anyag

anyag

mindkét oldalán poliészterrel védett horganyzott acéllemez

élettartam [év]

élettartam [év]

60

garancia [év]

garancia [év]

színtartás: 10 (fényes kivitel); 15 (matt kivitel); 30 (GrandeMat kivitel);
korrózióállóság: 10 (fényes kivitel); 15 (matt kivitel); 30 (GrandeMat kivitel)

hasznos szélesség [mm]

hasznos szélesség [mm]

1080

lemezvastagság [mm]

lemezvastagság [mm]

0,45-0,60

méret - magasság (h) [mm]

méret - magasság (h) [mm]

47

méret - szélesség (w) [mm]

méret - szélesség (w) [mm]

1180

min. tetőlejtés [°]

min. tetőlejtés [°]

8 (ha keresztcsatlakozás szükséges);
14 (a keresztcsatlakozások esetében)

színválaszték

színválaszték

13-féle (alapárnyalatok);
8-féle (matt árnyalatok);
8-féle (GrandeMat árnyalatok)

tömeg/felület [kg/m²]

tömeg/felület [kg/m²]

4-5
Kapcsolódó hírek
Fedezze fel a BILKA GrandeMat festékbevonatát
Fedezze fel a BILKA GrandeMat festékbevonatát
30 év garanciát biztosít a gyártó GrandeMat bevonattal készült tetőlemezekre
Fedezze fel a BILKA GrandeMat festékbevonatát
További termékek a cégtől
BILKA T45 trapézlemez (fényes RAL9005)
 
BILKA T45 trapézlemez

A T45 profillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. Kis lejtésű tetőknél és köztes mennyezeteknél használatos. Ideális és gazdaságos megoldás raktárak, kereskedelmi központok, gyártócsarnokok, gazdasági épületek, silók, istállók, sportközpontok, sportcsarnokok stb. építésére és tatarozására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA RetroDuo fémlemez – matt, RAL8019
 
BILKA RetroDuo fémlemez burkolat

A RetroDuo tetőfedő a legújabb elérhető megoldás a tetőfedés területén, egy innovatív, speciálisan kifejlesztett termék, amely a Retro Panel tetőfedő esztétikai megjelenését a fémcserépéhez hasonló felszerelési móddal ötvözi. Ez a típusú fém tetőfedő elegáns, modern és választékos megjelenést biztosít mind az új építésű házak, mind pedig a felújítottak számára. Egyaránt használható tetőfedésre és az épületek homlokzatának burkolásához, legyen szó lakóépületekről vagy kereskedelmi célú létesítményekről.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA T8 trapézlemez (dió)
 
BILKA T8 trapézlemez

A T8 profillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. Főként homlokzatok, kerítések vagy mennyezetek kialakítására, de tetőfedésként is használatos.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA CLASIC - fényes, barnásvörös, RAL3011
 
BILKA CLASIC cserepeslemez

A CLASIC fémcserép 0,40 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. Ez a fémcserép a legelterjedtebb, hasonlít a hagyományos cserepekhez, és főként lakóépületeknél használatos. A CLASIC fémcserepet 13 fényes, 8 matt és 8 GrandeMat színárnyalatban gyártják. A fémcserép-lemezeket 500–7000 mm-es hosszban szállítják. Rendkívül nagy méretű, hosszabb mint 7000 mm-es tetők esetében, nem ajánlott egyetlen hosszúságú lemezzel fedni, két vagy több darab fémcserép-lemez használata szükséges. Ennek érdekében az eresztől kiindulva a szükséges lemezek számát a cserepek többszöröseként kell meghatározni, 150 mm-es átfedéssel számolva. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA kerítéselemek
 
BILKA kerítéselemek

A BILKA kerítéslemez a hagyományos (fából készült) kerítéslemez modern alternatívája. A BILKA fémlemezek hosszú időn keresztül különlegesen széppé teszik kerítését, anélkül, hogy a karbantartásra gondot kellene fordítania. Ha kerítését a BILKA lemezekből építi, sokáig élvezheti az acél ellenállóképességét és tartósságát, a színek és felületi bevonatok páratlan esztétikáját, akár a duplán festett kerítéslemezeket, akár az egyik oldalon festett változatot választja. A BILKA kerítéslemez négyféle variánsban rendelhető: fényes, matt, garandemat bevonattal vagy fa mintázattal, előfestett acéllemezből, SSAB duplán festett acéllemezből vagy alucink anyagból is kapható. Személyre szabott hosszúságban és széles színválasztékban gyártható.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Cserepeslemezek
Cserepeslemezek
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok
Fénycsatornák
Fénycsatornák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...