Kerlite

Kerlite kerámiaburkolatok

A Cotto d'Este által kifejlesztett Kerlite kerámia burkolólap nagyformátumú, legfeljebb 100x300 cm vagy 120x260 cm méretű. Elérhető 3,5 mm, 5,5 mm és 6,5 mm vastagságban. A legmagasabb minőségű és tisztaságú alapanyagokból (világos agyag, földpát és kerámia pigmentek) állítják elő. A gyártási folyamat során a porlasztott alapanyagokat sajtolják, amelyet ezután 1200 °C feletti hőmérsékleten égetnek ki. Az innovatív gyártási folyamatnak köszönhetően egy könnyű, sík és rugalmas burkolólapot állítanak elő, mely tömör, nem nedvszívó, fagyálló, ellenáll a foltoknak, a vegyi anyagoknak és a hőnek, valamint rendkívül sokoldalúan és egyszerűen alkalmazható, ezáltal felhasználása széleskörű. Az univerzális burkolat az építészet és a design világának számtalan területén alkalmazható, mellyel nem csak padlókat és falakat burkolhatunk, de akár bútorokat, konyhákat és munkalapokat, átszellőztetett homlokzatokat, medencéket is.

Termékcsalád tagjai

Kerlite StarLight kerámia homlokzatburkolati rendszer Kerlite Advantage Skin kerámia homlokzatburkolati rendszer Kerlite Allure kerámia homlokzatburkolati rendszer Kerlite Grunge kerámia homlokzatburkolati rendszer
 
Kerlite kerámia homlokzatburkolati rendszerek
17 termék

Kerlite vékonyított nagytáblás, ragasztott és átszellőztetett kerámia homlokzatburkolatok. A SFERA Kerámiában forgalmazott nagytáblás kerámia homlokzatburkolatok Magyarországon egyedüliként rendelkeznek a homlokzati alkalmazáshoz elengedhetetlen ÉMI és TÜV bevizsgálással, így mind az átszellőztetett, mind a ragasztott homlokzatburkolási rendszereik biztonsággal és felelősséggel tervezhetők be az egyes projektekbe. A homlokzatburkolás speciális területe az építőanyag forgalmazásnak, itt nem csak magára a kerámialapra, hanem az egész mögötte alkalmazott rétegrendre; rögzítésekre, ragasztásra, falszerkezetre és hőszigetelésre speciális jogszabályok és műszaki követelmények vonatkoznak. A SFERA Kerámia végig járta ezt az utat és minden magyarországi előírásnak megfelelő szerkezeti rendszert alkotott meg nagytáblás kerámia homlokzatburkolataikra, ennek köszönhetően a kerámia homlokzatburkolás területén jelenleg csak a SFERA Kerámia tudja bemutatni a beépítéshez szükséges összes engedélyt.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kerlite StarLight nagytáblás kerámiaburkolat Kerlite Advantage Skin nagytáblás kerámiaburkolat Kerlite Allure nagytáblás kerámiaburkolat - Calacatta	Kerlite Grunge nagytáblás kerámiaburkolat
 
Kerlite nagytáblás kerámiaburkolatok
18 termék

2004-ben a Cotto d’Este új kategóriát teremtett a kerámiagyártásban: kifejlesztette a Kerlite ultrakönnyű nagytáblás kerámialapot. Technológiájának köszönhetően könnyebb, mint az alumínium, és ellenállóbb, mint a kő. Maximális tábla mérete: 100x300 cm. 3 különböző vastagságban készül: 3,5 mm és 5,5 mm és 6,5 mm. Tökéletesen sík a felülete, ugyanakkor rendkívül rugalmas anyag. Könnyen vágható, fúrható, ami 40%-kal csökkenti a feldolgozási időt a hagyományos csempékkel szemben. Az építészet és a design világának számtalan területén alkalmazható, nemcsak padlókat és falakat burkolhatunk vele, de akár bútorokat, konyhákat és munkalapokat, átszellőztetett homlokzatokat, medencéket is.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Cotto d'Este kerámiaburkolatok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 17.5 MB angol, olasz
Cotto d'Este kerámiaburkolatok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye
Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye
2022 májusában megnyitotta kapuit a SFERA Kerámia Dél-Buda kulturális központjában, a Villányi út 22/B-ben
Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye
Ajánlott kategóriák
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok rögzítőszerkezetei
Burkolatok rögzítőszerkezetei
Habarcsok
Habarcsok
Impregnálószerek, beeresztők
Impregnálószerek, beeresztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...