proidea.hu online termékinformációs katalógus

A WIENERBERGER Porotherm Építési Rendszer és a Tondach által nyújtott tetőrendszer együttes alkalmazásával számos építési hiba elkerülhető


2017. március 24.

A kerámia építőanyagok hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez

A WIENERGERGER és a Tondach integrációjának célja, hogy termékválasztékában egyesítse a kerámia építőanyagokat, a pincetéglától - a falazaton, áthidalókon és a kerámia födémrendszeren át egészen az épület külső burkát képező homlokzatburkoló téglákig és a kerámia tetőrendszerig.

A kerámia építőanyagok több ezer éves múltra tekintenek vissza, kiállták az idő próbáját, viszont újra és újra képesek a megújulásra, innovációra. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, környezetbarátak és hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez.
2017-ben a WIENERGERGER és a Tondach impozáns, 210 m²-es közös standdal állít ki a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállításon és vásáron a Hungexpo területén.

Construma 2017 - 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
(HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
2017. április 5-9.
A pavilon 212 E stand

A WIENERGERGER és a Tondach minden partnere ingyenesen regisztrálhat a vásár bármely napjára a következő linken: Regisztráció

A WIENERBERGER termékei közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm okostéglák. A cég leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemei 40-60%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva.
A Porotherm Építési Rendszer felhasználásával a nyílásáthidalások, a födém is rendszerben felépíthető, ehhez járul hozzá a Tondach által nyújtott tetőrendszer, amely kerámia tetőcserepekből és kerámia, illetve nem kerámia kiegészítőkből és tuning elemekből áll.
Érdemes rendszerben gondolkodni, hiszen a jól átgondolt, egymáshoz illeszkedő elemek alkalmazásakor számos építési hiba elkerülhető.

A Tondach tetőcserép választéka idén a piaci trendekhez, elvárásokhoz igazodva megújult. A tetőcserepeket négy termékcsaládba sorolták a könnyebb áttekinthetőség kedvéért: a Natur line, Color line, Protect line és Exclusive line termékcsaládok nevei önmagukért beszélnek - mindenki megtalálhatja a termékválasztékban az ízlésének és igényeinek megfelelő tetőcserepet.
A kerámia tetőcserepek között választhatunk Fusion Color és Fusion Protect felületvédelemmel ellátott termékeket is, illetve a színeket illetően további divatos barna, szürke és fekete tetőcserepekkel bővült a választék.

A WIENERBERGER zRt. és a Tondach Magyarország Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogókra kattint.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  wienerberger  tondach  kerámia  falazóelemek  tégla  okostéglák  porotherm  tetőcserép  tetőcserepek