A WIENERBERGER Porotherm Építési Rendszer és a Tondach által nyújtott tetőrendszer együttes alkalmazásával számos építési hiba elkerülhető

A kerámia építőanyagok hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez

A WIENERGERGER és a Tondach integrációjának célja, hogy termékválasztékában egyesítse a kerámia építőanyagokat, a pincetéglától - a falazaton, áthidalókon és a kerámia födémrendszeren át egészen az épület külső burkát képező homlokzatburkoló téglákig és a kerámia tetőrendszerig.

A kerámia építőanyagok több ezer éves múltra tekintenek vissza, kiállták az idő próbáját, viszont újra és újra képesek a megújulásra, innovációra. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, környezetbarátak és hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez.
2017-ben a WIENERGERGER és a Tondach impozáns, 210 m²-es közös standdal állít ki a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállításon és vásáron a Hungexpo területén.

Construma 2017 - 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
(HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
2017. április 5-9.
A pavilon 212 E stand

A WIENERGERGER és a Tondach minden partnere ingyenesen regisztrálhat a vásár bármely napjára a következő linken: Regisztráció

A WIENERBERGER termékei közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm okostéglák. A cég leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemei 40-60%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva.
A Porotherm Építési Rendszer felhasználásával a nyílásáthidalások, a födém is rendszerben felépíthető, ehhez járul hozzá a Tondach által nyújtott tetőrendszer, amely kerámia tetőcserepekből és kerámia, illetve nem kerámia kiegészítőkből és tuning elemekből áll.
Érdemes rendszerben gondolkodni, hiszen a jól átgondolt, egymáshoz illeszkedő elemek alkalmazásakor számos építési hiba elkerülhető.

A Tondach tetőcserép választéka idén a piaci trendekhez, elvárásokhoz igazodva megújult. A tetőcserepeket négy termékcsaládba sorolták a könnyebb áttekinthetőség kedvéért: a Natur line, Color line, Protect line és Exclusive line termékcsaládok nevei önmagukért beszélnek - mindenki megtalálhatja a termékválasztékban az ízlésének és igényeinek megfelelő tetőcserepet.
A kerámia tetőcserepek között választhatunk Fusion Color és Fusion Protect felületvédelemmel ellátott termékeket is, illetve a színeket illetően további divatos barna, szürke és fekete tetőcserepekkel bővült a választék.

A WIENERBERGER zRt. és a Tondach Magyarország Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogókra kattint.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...