proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vertical sávos fém álmennyezet a győri EYOF sportközpontban


2017. november 17.

Játék az álmennyezeti kiosztással

Vertical sávos álmennyezet

2017-ben hazánkban került megrendezésre a nyári ifjúsági olimpiai fesztivál. A győri EYOF-on 10 sportág közel 3600 sportolója volt jelen. A tornaversenyeket egy új építésű csarnokban rendezték, ami mellett egy edzőcsarnok is készült. Kitűnő körülmények fogadták Európa fiatal tornászait. A későbbiekben nemzetközi edzőtáborokra és nemzetközi versenyekre is jól ki lehet majd használni a csarnok adottságait.

Ebben az épületben az EuroTrend 2000 Bt. által forgalmazott Vertical Strip sávos álmennyezet került beépítésre. A Vertical optikai fém sávos álmennyezetek főbb jellemzője a nagyarányú nyitott felület használata, ami lehetővé teszi álmennyezeti terek gépészeti átszellőztethetőségét, valamint a kiépített sprinkler oltó berendezés számára szabad teret biztosít. Ahogyan a képen is látható, a sávirányokkal, a geometriai alakzatokkal és az álmennyezeti szintekkel egy nem mindennapi összhatás tört felszínre.

Vertical sávos álmennyezet

Vertical sávos álmennyezet

A Vertical sávos álmennyezetet jobban letöltheti, ha a hír alatti képre vagy terméknévre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi J. u. 162.
Mobil: +36 30 383 1619
E-mail:
Web: www.femmennyezet.hu
Web: www.famennyezet.hu
Turai János
cégvezető  
   
   
   
Az EuroTrend 2000 Bt. fém álmennyezetek értékesítésével több, mint tíz éve foglalkozik. Ez idő alatt olyan szakértelemre, illetve szaktudásra tett szert, hogy az értékesítés mellett tanácsadóként segítséget nyújt tervezési, kivitelezői kérdésekben és projektekben. Mára Európa több országában többéves, jól funkcionáló együttműködést épített ki cégekkel, amelynek révén több nagynevű gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Kisebb volumenű beruházásoktól a több száz négyzetméteres projektekig vállal beszerzést, melyet a jelentősebb referenciái jól példáznak.
Márkanevek: Integra
Kulcsszavak:  Vertical  sávos  fém  álmennyezet  Eurotrend  2000  Bt