Vertical sávos fém álmennyezet a győri EYOF sportközpontban

Játék az álmennyezeti kiosztással

Vertical sávos álmennyezet
Vertical sávos álmennyezet
Galéria

2017-ben hazánkban került megrendezésre a nyári ifjúsági olimpiai fesztivál. A győri EYOF-on 10 sportág közel 3600 sportolója volt jelen. A tornaversenyeket egy új építésű csarnokban rendezték, ami mellett egy edzőcsarnok is készült. Kitűnő körülmények fogadták Európa fiatal tornászait. A későbbiekben nemzetközi edzőtáborokra és nemzetközi versenyekre is jól ki lehet majd használni a csarnok adottságait.

Ebben az épületben az EuroTrend 2000 Bt. által forgalmazott Vertical Strip sávos álmennyezet került beépítésre. A Vertical optikai fém sávos álmennyezetek főbb jellemzője a nagyarányú nyitott felület használata, ami lehetővé teszi álmennyezeti terek gépészeti átszellőztethetőségét, valamint a kiépített sprinkler oltó berendezés számára szabad teret biztosít. Ahogyan a képen is látható, a sávirányokkal, a geometriai alakzatokkal és az álmennyezeti szintekkel egy nem mindennapi összhatás tört felszínre.
Vertical sávos álmennyezet
Vertical sávos álmennyezet
Galéria
Vertical sávos álmennyezet
Vertical sávos álmennyezet
Galéria

A Vertical sávos álmennyezetet jobban letöltheti, ha a hír alatti képre vagy terméknévre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Vertical sávos fém álmennyezet

A Vertikal optikai fém sávos álmennyezetek főbb jellemzője a nagy arányú nyitott felület használata, ami lehetővé teszi álmennyezeti terek gépészeti átszellőztethetőségét, valamint szabad teret biztosít a kiépített spinkler oltó berendezés számára.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...