Uponor DEM rendszer felületfűtés szabályozására

2014. október 16.

8% energia megtakarítást jelenthet a hagyományos szobatermosztátokhoz képest

Előfordult már, hogy vissza kellett menni egy korábbi munkához a padlófűtés beszabályozatlansága miatt?

Ha az Uponor DEM rendszert választja felületfűtése szabályozására, ez nem fordulhat elő! Az Uponor szabályozói kimondottan a felületfűtések szabályozására lettek kifejlesztve. A szabályozás automatikusan, mindenkori igény szerint változtatja a térfogatáramot, így beszabályozási probléma nem léphet fel! Ráadásul az Uponor DEM vezeték nélküli szabályozó rendszer további 8% energia megtakarítást jelenthet a hagyományos szobatermosztátokhoz képest!

Fő előnyök:
  • nem szükséges hidraulikai beszabályozás
  • további 8 % energia takarítható meg
  • vezeték nélküli, felújításokhoz különösen alkalmas

Az Uponor DEM szabályozók letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  DEM  felületfűtés  szabályozás