Teka páraelszívó: egy hatékony csendestárs a konyhában

A Teka páraelszívók kiemelkedő elszívási teljesítménnyel rendelkeznek

Mindenki tudja, milyen nagyszerű érzés főzéskor és tálaláskor a frissen készült ételek illata. Ez hozzá tartozik a gasztronómiai élvezethez. Azonban azt már senki sem szereti, ha keveredett konyhaszag, zsíros pára terjeng a lakásban, beivódik a bútorok kárpitjába. Ezért már régóta úgy tervezik a konyhákat - legyen az családi házban vagy akár panelházban -, hogy gondoskodnak a megfelelő páraelvezetésről. Ebben Magyarországon és világviszonylatban is a Teka az egyik legmegfelelőbb partner.

Egy elszívó választásánál több lényeges dolgot is figyelembe kell venni. Nagyon fontos a konyha mérete, a bútor mérete, ajtó, ablakok helye mérete, s hogy a most oly divatos módon a konyha egybe van-e nyitva a lakás többi részével. Ez mind nem lehet gond, mert a Teka páraelszívók hagyományosan kiemelkedő elszívási teljesítménnyel rendelkeznek. Lényeges szempontok a főzési, étkezési szokások, a kényelem, de nagyon fontos a design is, hogy látványban is illeszkedjen az elszívó a konyhába.
Alapvetően két elszívó változatot különböztetünk meg.
Az egyik a standard elszívók. Ez lehet hagyományos, szekrény alá építhető. Lehet kürtőbe építhető, mely nagyszerű választás egyedileg épített, rusztikus kürtőkhöz. Lehet kihúzható, teleszkópos változat is. Ezek a legnépszerűbbek, mert kis helyet foglalnak csak el, használaton kívül szinte teljesen eltűnnek a bútorban.
A másik változat a dekoratív elszívók. Ezek egy szépen megtervezett konyha legszebb látványelemei. A Teka széles design és méret választékában minden rusztikus és modern konyhába található elszívó. A nemesacél, az üveg, a formák és a színek változatossága miatt minden vásárló megtalálja a neki látványban megfelelő Teka páraelszívót.

A kényelem is fontos szempont. A Teka elszívók mindegyike rendelkezik korlátlan élettartamú, 5 rétegű fémszűrővel. Ez rendkívül hatásosan szűri ki a zsírokat a párából. Tisztítása roppant egyszerű, akár mosogatótálban, akár mosogatógépben könnyen tisztítható és ez ajánlott is kéthetente, a jó teljesítmény érdekében. Típustól függően minden Teka elszívón van hagyományos, vagy halogén, vagy a legmodernebb LED világítás, mely közvetlenül a főző munkafelületre világítva segíti a háziasszony munkáját, akár önállóan, elszívás nélkül is.
Az elszívás teljesítménye több fokozatban szabályozható. A működés ideje is beállítható egyes típusoknál. Ezeket a beállításokat típus változattól függően, nyomógombokkal vagy érintő (Touch Control) szenzorokkal szabályozhatjuk.

Különleges elszívó változatok is vannak a Teka palettáján. Ilyenek például az úgynevezett "Fej szabadon" dekoratív páraelszívók, melyek elszívó felülete nem merőleges a falra, hanem a fal síkjához képest ferdén áll. Ezáltal az elszívó lejjebb tehető, ezért hatékonyabb az elszívás, s a háziasszony is kényelmesebben főzhet, jobban rálát a hátsó főzőfelületen készülő ételekre.
Érdekesség még az új Teka iHood páraelszívó. Ezen a készüléken egy iPhone vagy iPod dokkoló van. Ezáltal lehetővé válik, hogy közvetlenül a főzés helyén kényelmesen elérhető legyen például az internet, receptekkel, főzőműsorokkal, zenével, vagy a barátnő, akinek éppen most próbáljuk ki a receptjét.

A Teka páraelszívók gondoskodnak arról, hogy a konyhában a főzés ne munka legyen, hanem élmény. Élmény minden érzékszervünknek. Ízek a nyelvnek, látvány a szemnek, csendes működés a fülnek, nemes anyagok és formák tapintása, és persze a lényeg, hogy csak a kellemes illatok maradjanak az orrnak.
A Teka páraelszívókról bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

DPL 1185 sziget páraelszívó peremelszívással
 
Teka páraelszívók

A Teka páraelszívóknak köszönhetően a készülő ételek zavaró párája és szaga már a múlté. A páraelszívók tökéletesen illeszkednek korunk konyháihoz. A korszerű kialakítású motoroknak köszönhetően mindenmodell sokkal csendesebben működik. A páraelszívókon mind a sziget, mind a fali változatban programozható az elszívási idő, de vannak olyan típusok, amelyek emlékeztetnek a szűrők tisztítására és megvilágítja a főzési felületet is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Páraelszívók
Páraelszívók
Konyhai berendezések
Konyhai berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...