Teka Tegránit Plus gránit mosogatótálcák, csaptelepek

A mosogatótálcák magas kvarc tartalmú gránit és akril ötvözetével készültek

A konyhabútor nélkülözhetetlen tartozéka a mosogatótálca és a csaptelep. Új mosogatót nem csak akkor választunk, amikor új bútort veszünk, hanem akkor is, ha a régi már cserére szorul. A megfelelő termék kiválasztásában a Teka a legjobb partner.

A Teka gránit mosogatók népszerűségét a kedvező ár mellett a magas minőség eredményezte. A magas kvarc tartalmú gránit és akril ötvözetével érték el a keménységet, ellenállóságot és a könnyű tisztíthatóságot. A hozzáadott akril pórusmentes, zárt felületet kölcsönöz, ezért ápolása különösen könnyű. A kiváló minőségű gránit mosogató rövid távon 280 °C-ig hőálló, fényálló, saválló, higiénikus, élelmiszerekre ártalmatlan és teljesen karcálló.
A gránit mosogató teljes felületében színezett, mivel a színező anyagot az öntőmasszához keverik.

A modell kiválasztása
Egy konyha akkor lesz tökéletes, ha minden részletében teljes összhangot tudunk kialakítani. A rendelkezésünkre álló hely figyelembe vételével több típusból és színből tudunk választani. A hagyományos méretű medencék mellett a mosogatók egy részénél megtalálhatók a kisebb méretű, úgynevezett gyümölcsmosó medencék. A gyümölcsmosó medence a nevében rejlő funkció mellett lehetőséget ad a kisebb tányérok, poharak, evőeszközök elkülönítésére, továbbá kiválóan alkalmas a folyékony ételmaradék elvezetésére is. Az egymedencés csepegtetőtálcás és a gyümölcsmosós gránit mosogatók megfordíthatóak, a medence jobb vagy baloldalra is kerülhet. Minden Teka gránit mosogató tartozéka a dugóemelő, melynek segítségével mosogatás után egy mozdulattal leereszthetjük a vizet. A dugóemelő kezelőgombja a mosogatótálca első részén helyezkedik el. A csaptelep és a dugóemelő helyén az anyag könnyítve van, így ezek beszerelése könnyen elvégezhető. Egyes típusok több furat előkészítéssel rendelkeznek, felszerelhetünk mosószer adagolót is.

Könnyű tisztítás
Használat után elegendő a mosogatót mosószeres vizes ruhával áttörölni, majd vízzel leöblíteni és szárazra törölni. A magas kvarctartalomnak köszönhetően a tegránitnak nagyon kemény felülete van, így durvább műanyag szivacsot is használhatunk. Makacs szennyeződések esetén javasolják a Teka Clean tisztító és ápolószer használatát, mely zsíroldót és tisztítás fokozót tartalmaz.
Galéria
Csaptelepek
A Teka csaptelepek széles választéka harmonikus egységet képez a mosogatókkal. Megtalálhatók a klasszikus és modern formák, a részben vagy teljes egészében gránit színű modellek. A technikai újítások, a kihúzható és flexibilis zuhanyfej a legkényelmesebb megoldás a különleges mosogatási helyzetekre. A magas minőség biztosítja, hogy Ön hosszú időn át megelégedéssel használja termékeiket.

A gránit mosogatókról ide kattintva olvashat bővebben.

A Teka további mosogatótálcáiról bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Galéria

A hírben szereplő termékek

 
Teka beépíthető mosogatótálcák
5 termék

Normál beépítésű és aláépíthető modellek.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...