Teka Tegránit Plus gránit mosogatótálcák, csaptelepek

A mosogatótálcák magas kvarc tartalmú gránit és akril ötvözetével készültek

A konyhabútor nélkülözhetetlen tartozéka a mosogatótálca és a csaptelep. Új mosogatót nem csak akkor választunk, amikor új bútort veszünk, hanem akkor is, ha a régi már cserére szorul. A megfelelő termék kiválasztásában a Teka a legjobb partner.

A Teka gránit mosogatók népszerűségét a kedvező ár mellett a magas minőség eredményezte. A magas kvarc tartalmú gránit és akril ötvözetével érték el a keménységet, ellenállóságot és a könnyű tisztíthatóságot. A hozzáadott akril pórusmentes, zárt felületet kölcsönöz, ezért ápolása különösen könnyű. A kiváló minőségű gránit mosogató rövid távon 280 °C-ig hőálló, fényálló, saválló, higiénikus, élelmiszerekre ártalmatlan és teljesen karcálló.
A gránit mosogató teljes felületében színezett, mivel a színező anyagot az öntőmasszához keverik.

A modell kiválasztása
Egy konyha akkor lesz tökéletes, ha minden részletében teljes összhangot tudunk kialakítani. A rendelkezésünkre álló hely figyelembe vételével több típusból és színből tudunk választani. A hagyományos méretű medencék mellett a mosogatók egy részénél megtalálhatók a kisebb méretű, úgynevezett gyümölcsmosó medencék. A gyümölcsmosó medence a nevében rejlő funkció mellett lehetőséget ad a kisebb tányérok, poharak, evőeszközök elkülönítésére, továbbá kiválóan alkalmas a folyékony ételmaradék elvezetésére is. Az egymedencés csepegtetőtálcás és a gyümölcsmosós gránit mosogatók megfordíthatóak, a medence jobb vagy baloldalra is kerülhet. Minden Teka gránit mosogató tartozéka a dugóemelő, melynek segítségével mosogatás után egy mozdulattal leereszthetjük a vizet. A dugóemelő kezelőgombja a mosogatótálca első részén helyezkedik el. A csaptelep és a dugóemelő helyén az anyag könnyítve van, így ezek beszerelése könnyen elvégezhető. Egyes típusok több furat előkészítéssel rendelkeznek, felszerelhetünk mosószer adagolót is.

Könnyű tisztítás
Használat után elegendő a mosogatót mosószeres vizes ruhával áttörölni, majd vízzel leöblíteni és szárazra törölni. A magas kvarctartalomnak köszönhetően a tegránitnak nagyon kemény felülete van, így durvább műanyag szivacsot is használhatunk. Makacs szennyeződések esetén javasolják a Teka Clean tisztító és ápolószer használatát, mely zsíroldót és tisztítás fokozót tartalmaz.
Galéria
Csaptelepek
A Teka csaptelepek széles választéka harmonikus egységet képez a mosogatókkal. Megtalálhatók a klasszikus és modern formák, a részben vagy teljes egészében gránit színű modellek. A technikai újítások, a kihúzható és flexibilis zuhanyfej a legkényelmesebb megoldás a különleges mosogatási helyzetekre. A magas minőség biztosítja, hogy Ön hosszú időn át megelégedéssel használja termékeiket.

A gránit mosogatókról ide kattintva olvashat bővebben.

A Teka további mosogatótálcáiról bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Galéria

A hírben szereplő termékek

Teka beépíthető mosogatótálcák
5 termék

Normál beépítésű és aláépíthető modellek.

5 termék
Termékismertető