proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Pureco Kft. két újabb próbaüzemet indított Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében


2018. október 01.

A Kállósemjéni és Tarpai telepek hivatalos átadása 2018 év végén várható

Kállósemjén szennyvíztisztító telepét napi 150 m³ szennyvíz befogadására tervezték, de ezzel szemben a telepre napjainkban már átlagosan 240 m³ szennyvíz érkezik be. A túlterheltség miatt a rendszer nem tudta teljesíteni a vonatkozó vízminőségi határértékeket. Uniós forrásból nyílt lehetőség a bővítésre, korszerűsítésre. A sikeres próbaüzem zárása őszre várható.

Tarpán a szennyvízcsatorna hálózat I. üteme és a szennyvíztisztító telep 1993. évben készült el. A szennyvízcsatorna hálózat II. és III. ütemének kivitelezésére 1997 és 1999 évek között került sor. Ezzel a hálózattal való lefedettség mértéke elérte a 100 %-ot. Viszont az azóta épült ingatlanok rákötése hiányzik, valamint a telep meglévő hidraulikai kapacitása (100 mm³/nap) sem bírta el a megnövekedett igényeket (a naponta keletkező 200 mm³ víz tisztítását).

A próbaüzemeket követően a telepek hivatalos átadása 2018 év végén várható.

Kállósemjén szennyvíztisztító telep próbaüzem
Kállósemjéni szennyvíztisztító telep


Tarpa szennyvíztisztító telep próbaüzem
Tarpai szennyvíztisztító telep


Ha a Pureco termékeivel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
Kulcsszavak:  Pureco  szennyvíztisztító  telep  próbaüzem  Kállósemjén  Tarpa  szennyvíztisztítás  szennyvíz