proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pureco megoldások az újonnan épült logisztikai központban


2018. november 28.

Az Üllői létesítmény csapadékvíz-elvezetéséről és kezeléséről is a Pureco termékei gondoskodnak

Új, integrált logisztikai központtal bővíti hazai kereskedelmi kapacitását az Auchan a Budapest mellett fekvő Üllő Airport Logisztikai Központ területén.

A 87.200 négyzetméteres zöldmezős beruházás az eddigi legnagyobb ilyen jellegű fejlesztés Magyarországon. A Pureco Kft. munkatársai nagyon büszkék arra, hogy a projekt keretében mintegy 1800 köbméter kapacitású acél spirel csőből készült záportározót épített be megrendelő partnerük, a VIANOVA’87 Zrt.

Az újonnan épülő telephely burkolt felületeire hulló csapadékot nemcsak tárolják, hanem a Pureco Envia TNP olajleválasztó berendezésekkel annak előtisztításáról is gondoskodnak.

Pureco csapadékvíz-elvezetés, kezelés az újonnan épült Üllői logisztikai központban

Pureco csapadékvíz-elvezetés, kezelés az újonnan épült Üllői logisztikai központban

Pureco csapadékvíz-elvezetés, kezelés az újonnan épült Üllői logisztikai központban

Pureco csapadékvíz-elvezetés, kezelés az újonnan épült Üllői logisztikai központban

A Pureco csapadékvíz tárolók és az Envia TNP olajleválasztó letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
Kulcsszavak:  Pureco  csapadékvíz-elvezetés  csapadékvíz  kezelés  Envia  TNP  olajleválasztó  spirel  cső  logisztikai  központ  Üllő